Afbeelding

PUUR Mortsel Winter 2018-2019 … wegwijzer doorheen donkere dagen

Nieuws
MORTSEL - PUUR Mortsel Winter lanceerde vrijdagavond in Kaleidoscoop met een spetterend optreden van blues-rockband Greenwood. Heel wat tevreden muziekliefhebbers keerden huiswaarts met een handige gids voor Mortsel. PUUR Mortsel fluistert inwoners en bezoekers van Mortsel probleemloos in waar ze tijdens de lange herfst- en wintermaanden naartoe kunnen om zich samen gezellig te verwarmen.

Hoewel de dagen zienderogen korter en kouder worden, maakt Mortsel zich op voor een fijne en gezellige winter. De bloeiende voorstad kent namelijk een rijk vereni­gingsleven en heeft zowel op cultureel als culinair vlak heel wat te bieden. De mooie Mark Liebrecht Schouwburg, het gezellige Kaleidoscoop en de populaire Mortsel-dorp Concerten zijn slechts enkele initiatieven die aangeven hoe bruisend het culturele leven in Mortsel is. Bovendien organiseren heel wat verenigingen interessante activiteiten waarop Mortselaars elkaar in een gezellige sfeer kunnen ontmoeten. Wie het liever onder familie en vrienden houdt, is altijd welkom in een van de vele fijne restaurantjes of brasseries … Lekker Vlaams, kruidig Turks, heerlijk Chinees, pittig Italiaans, … je vindt het allemaal in onze bruisende voorstad!
Om jou wegwijs te maken doorheen het rijke Mortselse aanbod van de komende maanden kon Mensen zijn Media weerom rekenen op lokale ondernemers, middenstanders en diverse verenigingen en ook op de steun van het Mortselse stadsbestuur. Mede dankzij hen ontvangt iedere Mortselaar voor de 4de keer volledig gratis een PUUR Mortsel!
Met PUUR Mortsel blijft Mensen zijn Media bijdragen tot geluk en verbondenheid. Met de verzorgde bro­chure geeft de uitgeverij namelijk enerzijds de lokale economie een platform om zich aan heel Mortsel voor te stellen. Anderzijds wil Mensen zijn Media iedere Mortselaar informeren over het rijke culturele leven in zijn of haar stad. Door te wandelen en te handelen in eigen buurt geraken mensen pas werkelijk met elkaar verbonden.
Daarom dromen wij nu reeds stilletjes van onze volgende uitgave ‘PUUR Mortsel Zomer 2019’. Informeer ons zo snel mogelijk over je event of reserveer tijdig een plekje als partner op redactie@mensenzijnmedia.be en garandeer je zaak 4 maanden visibiliteit, terwijl je meewerkt aan een stad met meer geluk en verbondenheid!
Foto’s Greenwood: Mortsel TV
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding