Afbeelding

DTM zoekt supermannen en supervrouwen!

Nieuws

Hou je van sociale contacten, een zeker mate van vrijheid en een dagbesteding met voldoende variatie?

DTM is dringend op zoek naar chauffeurs en/of chauffeuses. Ze werft bestuurders met rijbewijs B  aan en dat via voltijdse of deeltijdse contracten. Als chauffeur kan je ingezet worden voor taxiritten, shuttle, luchthavenvervoer, rolstoelvervoer, bedrijfsvervoer, maritieme dienstverlening, dagtoeren, enzovoort.
DTM is op zoek naar kandidaten van minimum 21 jaar die minstens 2 jaar een rijbewijs B hebben en de Nederlandse taal perfect beheersen. Hoewel er geen diploma is vereist, moeten de kandidaten slagen voor het taxiexamen van de Stad Antwerpen, een blanco strafregister kunnen voorleggen en een geschiktheidsonderzoek doorlopen.
Een contract bij DTM biedt je een gevarieerde functie met veel sociaal contact en een zekere mate van vrijheid. Je kan rekenen op een flexibel uurrooster, indien gewenst ook als bijverdienste, bijvoorbeeld voor nacht- of weekendwerk. Ook gepensioneerden of studenten zijn welkom!
Zoek je meer info of heb je interesse, kijk dan op www.dtmtaxi.be/vacatures, mail naar vacature@dtmtaxi.be of bel 03 366 66 66.