Afbeelding

Berchemse creatievelingen delen hun Kunst en ‘Wyn’ op 23 augustus

Nieuws

Op 23 augustus om 19.30 uur organiseren Berchemnaars Xanthe Lahousse en Elias Boeykens samen een evenement in TOKO 139. Ze stellen je hier hun respectievelijke passies voor: kunst en Zuid-Afrikaanse wijn, of ‘lekker wyn’.

Met “Drink.Drop.Draw” maakt Xanthe prachtige tekeningen waarbij ze rode wijn als basis gebruikt. Het is een beetje als wolkenkijken waarbij uit vlekken dieren en voorwerpen opstaan. In Australië is haar kunst al bekend en nu is ook de thuisbasis in Antwerpen aan de beurt. Haar tekeningen blijven nog een week tentoongesteld en worden daarna ook verder verdeeld met hulp van het kunstenplatform ‘Loodwit’. Meer info vind je op de facebookpagina van Xanthe.
Elias voert al een tijdje wijn in uit Zuid-Afrika, het land waar hij zijn hart verloor tijdens zijn Erasmusopleiding in Stellenbosch. Na een aantal professionele avonturen in het buitenland is hij teruggekeerd naar zijn thuishaven en heeft hij zijn bedrijf ‘Lekker Wyn’ opgestart. Deze week start hij met regelmatige verkoop. Op zijn website lees je alles over zijn heerlijke wijn.
Drink.Drop.Draw. 23 augustus, 19.30u. TOKO 139 – Statiestraat 139, 2600 Antwerpen.