Afbeelding

Theater: Showboys (Take Twee Producties)

Nieuws

Ben Bervoets en Jerry Verhaert hebben na Mafkegels hun tweede grote variétéshow Showboys op de wereld los gelaten. Een cabaretvoorstelling vol met show, dans en muziek waar beide heren hun liefde voor de geest van het oudere repertoire van Oud België en Gaston & Leo niet onder stoelen of banken steken. Het was geen evidente bevalling om Showboys tijdig in première te laten gaan. De cast veranderde, de première werd een week opzij geschoven. Onder het motto ‘The Show must go on’ kende de productie een week later dan voorzien een grote première in de Zwarte Zaal van het Antwerpse Fakkeltheater.

Wie de show zag, herinnert zich vooral twee duo’s, die voor elkaar geboren zijn. Ben Bervoets & Jerry Verhaert, zijn de Ying en Yang, de Bassie & Adriaan, de Peppie en Kokkie en vooral de Gaston & Leo van Showboys. Wie er aan zou twijfelen: beide heren noemen elkaar wel broer in het dagelijkse leven. Hun moeders zouden het misschien ook graag willen. Maar het is niet zo. In de rol van aangever en afwerker moet je beide heren niets leren. De mayonaise pakt tussen beiden. En toch … mag ik de grote revelatie van Showboys het duo Laura De Leeuw en Dimi Tarantino noemen. Ook al kwam Dimi pas laat bij de productie. Op het podium kan hij het zichtbaar uitstekend vinden met Laura De Leeuw. Mogen ze elkaar vanaf nu ook ‘besties’ noemen? Het leek er wel op. Zie je ze weldra op de Meir samen shoppen? Ik heb het gevoel dat ze elkaar ook na Showboys nog gaan terug zien. De combinatie van beide duo’s gaf Showboys het nodige peper en zout.

Kortweg samengevat: Showboys is een voorstelling voor een publiek, dat houdt van een gezellig avondje ouderwets variététheater/amusement.

U kan nog komen genieten van deze echte authentieke theatershow op:

1-6 en 2-6 om 20:30uur / 3-6 om 15 uur

8-6 om 20:30 uur en 10-6 om 15 uur.

Reserveren kan via bbervoets@gmail.com

of via 070/246 036

of online via deze link

https://fakkeltheater.be/voorstelling/showboys