Afbeelding

25ste Nekka-Nacht: “beNIEUWd”?

Nieuws

BORGERHOUT - Op vrijdag 20 en zaterdag 21 april zorgt Nekka vzw voor zijn 25ste verjaardag opnieuw voor een verrassende en ongelooflijk kwalitatieve affiche voor alle liefhebbers van het hedendaagse Nederlandstalige lied. Met een dankbare knipoog naar het verleden, maar vooral met een zeer nieuwsgierige blik naar de toekomst.

Akoestisch en puur

Deze 25ste Nekka-Nacht wil u beNIEUWd maken om te komen luisteren naar artiesten waarvan u er enkele zal kennen en vele andere zal kunnen leren kennen. Nekka-Nacht zet de poorten wijd open voor jong talent en zal de enkele gevestigde waarden uitdagen om met deze talenten in unieke duetten te gaan, zo akoestisch en puur mogelijk.

Wie?

Alle gedaanten van het Nederlandstalige lied komen aan bod. De poëtische hiphop van Brihang, de indie-elektropop van de winnaar van de Nekka-wedstrijd In een Discotheek, het beklijvende muziektheater van Kommil Foo, het Antwerpse chanson van Wally, de eerste Nederlandstalige stappen van Tom Kestens die ook Aafke Romeijn meebrengt, het frisse, nieuwe luisterlied uit Nederland van Stephanie Struijk, de nieuwe adem van Yevgueni, de heerlijke Zuid-Afrikaanse kijk op onze kleinkunst door Stefan Dixon, de pompende dj-set van de zeer talentvolle jonge dj 5snapback en de welkom thuiskomende Hannelore Bedert.

En op vrijdagavond 20 april komt Discobar Galaxie na de Nekka-Nacht zelf nog een uur nafeesten met een exclusieve en unieke, uitsluitend Nederlandstalige dj-feestset!

Waar?

Voor deze unieke en gedurfde avonden kiest Nekka vzw voor het prachtige, authentieke kader van De Roma in Borgerhout. Op vrijdagavond is het middenplein staand en op zaterdagavond zittend.

 
Info en tickets: www.nekka-nacht.be - www.deroma.be en 03 600 16 60