Afbeelding

A MAGICAL MUSIC TOUCH IN HOVE

Nieuws

Eddie Conard, Colet Nierop & Frank Peeters zorgen voor een aangename muzikale ervaring, met stem, lichte percussie, harp en gitaar op een akoestische basis. Zowel eigen als covermateriaal komt aan bod, bestaande uit pop, jazz, latin en R&B. Dankzij de twee unieke combinaties en op maat gemaakte arrangementen wordt dit een muzikale reis die je niet mag missen.


NIET TE MISSENEen unieke kans om groot muzikaal talent in Hove aan het werk te zien en te horen samen met 2 andere schitterende muzikanten! - Donderdag 22 maart 2018 in zaal Da Capo in Hove

In het eerste deel treedt Jazsolgreen op, met Colet Nierop op de harp en Eddie Conard met zowel percussie als zang. Op het einde van deze eerste set worden ze bijgetreden door Frank Peeters om alvast een voorproefje van het tweede deel te geven. In dit tweede deel brengt Soulful een magisch stukje muziek, opnieuw bijgestaan door Eddie Conard met zang en percussie. Op het einde van de voorstelling treden de drie muzikanten samen op voor een uitzonderlijk samenspel en een magisch einde van deze muzikale avond.

Voor meer info over Jazsolgreen & Soul, neem gerust een kijkje onder ‘projects’ op www.Eddieconard.com

 Internationale artiest als Gino Vannelli, De Pointer Sisters, The Tramps, Ernie Watts, Tavares, Al Jarreau, Mike Batt, Chaka Khan, Eros Ramozzotti, Tommy Emanuel, Madeline Bell, Soulsister, in een Europese tour met Sting om er maar een paar te noemen mocht Eddie begeleiden voor hun Europese tournees.

Hij was de sessiepercussionist voor opnames en liveoptredens voor veel Nederlandse en Belgische artiesten als Kane, René Froger, Rosenberg Trio, Laura Figy, Candy Dulfer, Lee Towers en Rob de Nijs. Hij trad ook op met de Nederlandse dj ‘ s Marcello en Remy voor de Barclay Dance Blend, georganiseerd door TMF.

TICKETS

7 EUR voorverkoop

online via https://hove.recreatex.be

bij de cultuurdienst, Dienstencentrum Ten Hove  en de bibliotheek

10 EUR aan de kassa (indien nog beschikbaar)

Meer info bij de cultuurdienst: e-mail: cultuur@hove.be - tel. 03 460 33 12