Afbeelding

Flanders Fenster opent vernieuwde toonzaal in Mortsel

Nieuws

MORTSEL – Flanders Fenster is al 30 jaar een vaste waarde in Mortsel. Half maart opent het bedrijf haar vernieuwde toonzaal en dat is een mijlpaal in een lange bestaansgeschiedenis. In 1983 begon Walter Leonard zijn bedrijf als eenmanszaak. Na enkele jaren zette Joke Devriendt haar job in de sociale sector stop om mee in de zaak te stappen. Ondertussen is het meer dan 30 jaar later en staat Flanders Fenster nog steeds garant voor het betere buitenschrijnwerk!


 

Flanders Fenster specialiseert zich in het renoveren van bestaande woningen. Walter Leonard, Joke Devriendt en hun team zijn een betrouwbare vaste waarde voor het plaatsen van buitenschrijnwerk in hout, pvc of aluminium. Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen, organiseren zij een eigen productie van aluminium ramen en deuren. “We werken bewust met een klein aantal plaatsers. Dat familiale karakter van ons bedrijf is een sterke troef. We behouden graag steeds het persoonlijke contact met onze klanten en Walter volgt de werken op van de eerste opmeting tot het plaatsen van het laatste streepje siliconen”, zegt Joke Devriendt. De 2 werknemers legden beiden een mooi parcours af in het bedrijf. John startte 17 jaar geleden als leerjongen en leerde snel de knepen van het vak. Hij werkt nu al vele jaren als volwaardige plaatser. De 2de werknemer, Miraj, startte eveneens met een leeropleiding. Als Afghaans vluchteling vond hij in Flanders Fenster een thuis en krijgt hij naast het leren van een vak de nodige ondersteuning om zich hier thuis te voelen.

Flanders Fenster werkt graag in de Mortselse regio en dat loont. “Dat we ervan houden om in eigen buurt te werken biedt belangrijke voordelen. Klanten kennen ons via via en een reparatie of bijkomende klus is snel uitgevoerd. In bepaalde buurten en families zijn we de terugkomende ramenleverancier en dat bewijst dat onze aanpak werkt”, zegt Joke enthousiast. “Ook de uitdaging om in de bouw voortdurend op de hoogte te blijven van de nieuwste materialen en ontwikkelingen gaan we voor onze klanten graag aan. Wat met isolatienormen, veiligheid, mogelijke premies, …? We informeren onze klanten zo goed mogelijk zodat ze een juiste beslissing kunnen nemen.”

De producten van Flanders Fenster zijn 100% Belgisch en Walter en Joke kiezen bewust voor kwaliteit. “We werken samen met Belgische leveranciers waarvan we weten dat we op hen kunnen rekenen, vooral wanneer een probleem moet worden opgelost. Alleen zo kunnen we kwaliteit garanderen en kan de klant vertrouwen op realistische levertermijnen”, aldus Walter. “Verder houden we ervan om met de klant mee te denken. Onze jarenlange ervaring en ons doorgedreven vakmanschap laten ons toe om steeds te plannen naar een mooi resultaat, in functie van voorkeur en beschikbaar budget. Door goede contacten met onze verschillende leveranciers bieden we alleen materialen aan waarin we zelf vertrouwen hebben. Zo wordt iedere aankoop bij onze kleine onderneming een juiste keuze en een verantwoorde investering. Onze grootste voldoening is een tevreden klant op het einde van de rit.”

Kom gerust kennismaken met Flanders Fenster tijdens de opening van de vernieuwde toonzaal aan de Krijgsbaan 194 in Mortsel. Naast bestaande klanten en leveranciers zijn ook alle andere geïnteresseerden van harte welkom op zaterdag 17 en zondag 18 maart, tussen 10u en 17u.

Joke Devriendt en Walter Leonard kijken uit naar je bezoek!

Voor meer info: 03 440 51 73