Afbeelding

Beatrice Van der Linden brengt haar vierde cd uit op 10-snarige gitaar

Nieuws

Op zondag 4 februari 2018 om 15u stelt gitariste Beatrice Van der Linden haar vierde cd voor: introspectie. Beatrice stelt haar nieuwste creaties voor in de Sint-Antoniuskerk in Edegem, een ideale locatie dankzij de mooie ruimte en akoestiek.

Beatrice combineert al jaren haar lessen aan de Academie voor Muziek, Woord en Dans in Mortsel met het maken van meditatieve muziek op haar 10-snarige gitaar. Haar nieuwste cd is het resultaat van een periode van veel componeren en een weg inwaarts, vandaar de titel ‘introspectie’. De cd bevat uitsluitend eigen nummers, waaronder het muzikale sprookje De eik. Dit verhaal is zeer geschikt voor kinderen, maar zal ook zeker volwassenen bekoren. Collega Myriam Mulder, lerares Woord aan de Academie, zorgt voor de livevertolking van het sprookje tijdens het concert.

Beatrice viert bovendien haar tiende verjaardag als componiste van meditatieve muziek met een heruitgave van haar eerste cd. De succesnummers uit haar allereerste - en reeds lang uitverkochte - cd ingetogen Passie krijgen zo een nieuw leven. Met in totaal zeven tracks, waaronder publieksfavorieten Go with the flow, Memories en Slaaplied voor Wolfje, zal de heruitgave van ingetogen Passie Hits voor de stuntprijs van 7 euro ongetwijfeld een nieuw publiek aanspreken.

Kom luisteren én genieten van een feestelijk drankje op het promotieconcert!

Promotieconcert cd introspectie

Wanneer? Zondag 4 februari 2018, 15.00 uur

Waar? Sint-Antoniuskerk Edegem

Toegang: 10/8 euro (-12j), inclusief drankje

cd-verkoop


  • cd introspectie (nieuwste composities op gitaar door Beatrice Van der Linden): 15 euro
  • cd ingetogen Passie Hits (heruitgave van Beatrice’ eerste, uitverkochte, cd): 7 euro

Beide cd’s zijn na afloop van het concert te koop. De cd’s zullen ook te verkrijgen zijn op het secretariaat van de Mortselse Academie voor Muziek, Woord en Dans (Eggestraat 13) tijdens de openingstijden van het secretariaat.

Graag al iets beluisteren? Of krijg je de cd’s graag thuis toegestuurd? Neem een kijkje op de (vernieuwde) website www.beatricevanderlinden.be.

Contact: info@beatricevanderlinden.be