Afbeelding

Nieuwe Mortselse kapperszaak Rbelle gaat volop voor huiselijkheid

Nieuws

MORTSEL – Jonge ondernemers in Mortsel blijven verrassen met leuke, frisse concepten, die onze stad mee op de kaart helpen te zetten. Zo ook Charlotte Stevens, die op 9 december een nieuwe kapperszaak opent aan de Statielei 115. Reeds op jonge leeftijd verhuisde Charlotte naar Londen om een opleiding tot volleerd haarstyliste te volgen met specialisatie in snit en styling aan de prestigieuze TONI&GUY Academy. Nadat ze enkele jaren voor TONI&GUY had gewerkt, besloot ze terug naar België te komen, ondertussen met ervaring op het hoogste niveau. Na een doortocht bij de welbekende Pascal van Loenhout, een gevestigde naam in de kapperswereld, besloot Charlotte dat de tijd was gekomen om haar ervaring, passie en kunde in een eigen zaak te gieten.

Rbelle was hiermee geboren. “Het belangrijkste voor mij is dat klanten zich thuis voelen in mijn zaak”, vertelt een enthousiaste Charlotte. “Heel wat kapperszaken maken een wat koele indruk. Ik wil met Rbelle de mensen een totaalervaring aanbieden, in een echt huiselijke sfeer. Ik wil dat de mensen even graag in mijn zaak vertoeven als in de rust van hun eigen woonkamer!” (lacht)

Charlotte is dan ook volop bezig om Rbelle klaar te stomen voor deze portie huiselijkheid op maat. “Ik wil met mijn zaak namelijk echt meer brengen dan ‘de zoveelste kapperszaak’. Er zal ook een bar komen, waar mensen zelf hun drankje kunnen nemen. Mijn grote droom is dat mijn klanten zich zo welkom voelen, dat ze buiten hun afspraak ook eens binnenspringen voor een koffietje en me even laten weten hoe het gaat. Doe alsof je thuis bent, is ons motto.”

Rbelle biedt alle mogelijke snitten, zowel klassiek als hip, voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Naast de specialisatie van Charlotte in snit, komt Morgan, die dezelfde achtergrond heeft als Charlotte, haar versterken. Morgan is ook aan de TONI&GUY Academy te Londen gespecialiseerd maar dan in kleur en alle andere moeilijk te verwezenlijken technische bewerkingen. Daarnaast kan je bij Charlotte ook terecht voor de productenlijn van de bekende Kevin Murphy. Je kan simpelweg op de website van Rbelle je producten uitkiezen en vervolgens thuis laten leveren of oppikken bij Charlotte tijdens de openingsuren. Het salon is makkelijk te bereiken met bus, trein en tram, via haltes Gemeenteplein of Mortsel Oude-God. De zaak is gevestigd vlak bij de ondergrondse parking aan het Stadsplein.

In tijden dat ketens en franchises steeds meer het straatbeeld domineren is het ontzettend fijn dat jonge ondernemers als Charlotte Stevens volop gaan voor een persoonlijke service in een authentieke setting. Mortsel heeft een geschiedenis van gepassioneerde lokale ondernemers die hun klanten nog als vrienden behandelen. Met de opening van Rbelle in het vooruitzicht, lijkt ook de toekomst van deze persoonlijke aanpak gegarandeerd.

Ontdek alvast even wat Charlotte en haar medewerkster Morgan jou kunnen aanbieden op de website en kom zeker een kijkje nemen vanaf 9 december. Er kan reeds online geboekt worden voor snit/brushing. Voor technische bewerkingen gelieve een mailtje te sturen naar hi@rbelle.be.

 www.rbelle.be - Statielei 115 - 2640 Mortsel - 03 501 33 40

Afbeelding