Afbeelding

Het juiste gevoel vind je gegarandeerd tijdens … De Foute Nacht!

Nieuws

BROECHEM – Dit is het derde jaar op rij dat ik uitkijk naar De Foute Nacht. De hangende pootjes waarmee ik de eerste keer naar feesthal Den Boomgaard vertrok, trappen ondertussen weer van ongeduld in afwachting van De Foute Nacht. Jongeren en ouderen bouwen er ieder jaar opnieuw vanaf de eerste beats mee aan een feestje. Voor je het weet, maak je deel uit van het feestgedruis. Je hoeft geen grote fan te zijn van Vlaamse schlagers en foute muziek om op zaterdag 7 oktober met vrienden of familie een topavond te beleven.


 

Tijdens deze 6de editie van De Foute Nacht mag de bekende DJ Daddy Cool onderstaande Vlaamse toppers aankondigen. De organisatoren van De Foute Nacht hebben zich kosten noch moeite gespaard om weer een mooie affiche samen te stellen die een spetterende avond vol ambiance garandeert.

 

De Romeo’s

De meest aanstekelijke jukebox met de grootste hits draait reeds meer dan 10 jaar op volle toeren. De tofste covers in een vlot maatpak. Een bruisende band. Een aangepast, onuitputtelijk repertoire staat weer klaar om De Foute Nacht te overspoelen. ‘Good Feeling’-hits van de bovenste plank! De Romeo’s rusten nog lang niet op hun lauweren. Gunther, Davy en Chris zijn bijna dagelijks op het scherm te zien in de razend populaire VTM-series ‘Familie’ en ‘Wittekerke’. Kortom: de partyband bij uitstek!

Dennie Christian

Dat Dennie Christian nog niets van zijn populariteit heeft ingeboet, blijkt heel duidelijk uit zijn talrijke verschijningen op tv. Zo is Dennie momenteel de presentator bij Ment tv en treedt hij op in zowel België, Nederland als Duitsland. Omdat hij zo vaak in het buitenland verblijft, zien we de Nederlander met Duitse roots iets minder vaak in België. Gelukkig voor ons konden de organisatoren hem toch strikken voor hun 6de editie van De Foute Nacht.

SWOOP

Filip D’Haeze is een entertainer als geen ander ... Ambiance is met Swoop voor 100% verzekerd. Filip wordt geflankeerd door enkele prachtige meiden die als een wervelwind door menig mannenhoofd dansen. Samen met hen brengt hij een op-en-top feestprogramma bestaande uit overbekende meezingers. Met een mix tussen Nederlandstalige en anderstalige liedjes mag Swoop gewoonweg niet ontbreken op de 6de De Foute Nacht!

Yves Segers

De jonge Yves Segers schreeuwde begin jaren ‘90 van de daken dat hij ‘het zou proberen goew te maken’ als de zanger van de populaire groep ‘Toast’. Dit werd hun bekendste hit en was goed voor goud. Ook het album ‘Twee uur ’s nachts’ werd een voltreffer en behaalde eveneens de gouden status. Kort daarna ging Yves solo en bracht hij, na de radiohits ‘Mandy’, een Nederlandstalige versie van de Barry Manilow-klassieker en de sambasingle ‘Een hele zomer lang’, de hit ‘Café De Zwaan’. Sindsdien trekt Yves resoluut de kaart van de ambiance. En of hij hierin slaagt …!

De Grietjes

Last but not least: drie vrouwen die weten wat ze willen! Drie dames die apart van elkaar al bewezen hebben dat ze gezegend zijn met een schitterende stem. Vanaf nu staan Isabelle A, Anneke Van Hooff en Ianthe Tavernier samen op het podium als De Grietjes. En wat voor grietjes! Isabelle A voorstellen, is eigenlijk overbodig. Nummers als ‘Wie ben jij’, ‘Jij mag altijd op me rekenen’ en ‘Hé lekker beest’ zijn maar enkele voorbeelden uit haar mooie verzameling hits. Anneke van Hooff is naast zangeres ook actrice en presentatrice. Zo was ze lang in ‘Familie’ te zien en scoorde ze als TLD (bekend van ‘Como te quiero’). Ianthe Tavernier is een musicalster die reeds schitterde in tal van musicals in binnen- en buitenland. Bovendien speelt ze ‘Floor’ in de populaire VTM-reeks ‘De buurtpolitie’ en spreekt ze als Anneke ook tekenfilms in. Op het repertoire van ‘De Grietjes’ staan nationale en internationale klassiekers die zich op het vlak van ambiance en partygevoel al vaak bewezen hebben.

Na een stevige dosis Nederlandstalige superhits zal DJ Daddy Cool graag zijn trukendoos bovenhalen om ook Engels-, Frans- en Duitstalige hits los te laten op de enthousiaste menigte. Mis deze avond vol ambiance niet en kom samen met ’t Periodiekske feesten op zaterdag 7 oktober in Den Boomgaard in Broechem! Nogmaals, je hoeft écht geen fan te zijn van Vlaamse schlagers om van De Foute Nacht te kunnen genieten. Ik sponsor dit event nu reeds 4 jaar op rij en wie er één keer bij was, die wil er steeds opnieuw graag bij zijn!

De Foute Nacht … lang niet zo’n fout event! Tot zaterdag 7 oktober!

Fik Verbiest
Afbeelding
Afbeelding