Afbeelding

Seka Dobric en Christian Lemable, een koningskoppel tegen vochtbestrijding!

Nieuws

Boomsesteenweg 41/1 Aartselaar (A12 tussen Shoediscount en SKM)

Achter elk succesvol bedrijf staat een succesvolle ondernemer en achter die ondernemer staat heel vaak een bekwame en sterke vrouw. Dat geldt zeker ook voor Christian Lemable en Seka Dobric van de DL-Groep uit Aartselaar. Tijdens een aangenaam gesprek leerde ik twee fijne mensen kennen en ontrafelde ik enkele ingrediënten van hun succesformule.

Sinds zijn 18de is hij zelfstandige en ondernemer in hart en nieren. Christian was werkzaam in verschillende sectoren en staat nu reeds meer dan 10 jaar aan het roer van DL. Christian en zijn even ondernemende partner Seka Dobric (nvdr. zij ontmoetten elkaar in 2004) bouwden op korte tijd een bedrijf uit dat behoort tot een van de marktleiders in Vlaanderen op het vlak van opstijgend vocht en kelderdichting. Hun unieke aanpak en visie, waarbij tevredenheid van zowel klanten als personeel centraal staat, deden het bedrijf exponentieel groeien. Want klantentevredenheid, dat is waar het voor Seka en Christian om gaat.
Seka studeerde Engelse taal en literatuur aan de universiteit van Sarajevo en vluchtte naar België voor het uitbreken van de oorlog in haar moederland, ex-Joegoslavië. Ze werkte als luchthavenmanager voor KLM en diende haar beroepsactiviteiten even ‘on hold’ te zetten wegen gezondheidsproblemen (CVS). Ze vond opnieuw de kracht in zichzelf en richtte in 2005, samen met Christian Lemable, DL Vochtbestrijding op.
DL specialiseert zich in opstijgend vocht, kelderdichting en ventilatie. Het bedrijf onderscheidt zich door steeds uiterst professioneel te werk te gaan en voortdurend op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe technieken qua vochtwering en kelderdichting. Het bedrijf werkt uitsluitend met eigen technici, adviseurs en uitvoerders. Wat DL echter helemaal uitzonderlijk maakt, is de ATG-gekeurde ‘DL 85 Gel’ tegen opstijgend vocht. Het betreft een unieke injectiegel die DL op eigen kosten heeft ontwikkeld. Deze grote investering was alleen mogelijk door de uiterst succesvolle voorgeschiedenis van het bedrijf. Anderzijds zorgt deze gel, die de hoogste concentratie op de Belgische markt bevat, iedere dag opnieuw voor meer en meer tevreden klanten.
Ondertussen lanceerde DL, naast vele andere innovatieve producten op het vlak van ventilatie en vochtbestrijding, een techniek waarbij met spuitkurk gevels kunnen worden gerenoveerd en geïsoleerd. Spuitkurk is heel fijn gemalen boomschors die, vermengd met hars, op de gevel van het huis wordt aangebracht. Het is een 100% natuurlijk product dat een ongelofelijk mooi resultaat geeft. DL gaat in dit opzicht haar verantwoordelijkheid niet uit de weg en kiest resoluut voor duurzame producten. Een andere nieuwigheid is de Sentimo radiatorbekleding. Een eenvoudig systeem waarmee mensen in enkele klikken hun radiator in een nieuw kleedje kunnen steken. Je brengt de nieuwe bekleding in een handomdraai aan op de bestaande radiator. Erg interessant voor wie zijn interieur wil renoveren zonder kap- en breekwerk en … voor een onwaarschijnlijk lage prijs!De vaak innovatieve kwaliteitsproducten, de betrouwbare service voor eerlijke en competitieve prijzen en de tevredenheid van klanten en personeel zijn de pijlers waarop DL-Groep dagelijks verder bouwt aan haar succes. Toch is er ook ruimte voor een derde passie, met name het voetbal. Christian is al jarenlang een trouwe Genk-supporter en hun zoon is heel actief in het jeugdvoetbal op nationaal niveau. Zoonlief speelde de afgelopen jaren bij KV Mechelen, de tweede club die een speciale plaats in Christians hart heeft. ‘We zullen steeds kiezen voor een club die dezelfde visie aanhangt als ons bedrijf. Nooit gaan zweven, aandacht voor de eigen jeugd en voortdurend streven naar het hoogste. Bij DL geven we steeds alle kansen aan onze mensen om door te groeien in het bedrijf en tegelijk staan onze deuren altijd open voor anderen die op een constructieve manier deel willen uitmaken van ons project’.

tel 03 870 54 77  -  www.dlvochtbestrijding.be

Fik Verbiest
Christian Lemable en Seka Dobric, Aartselaar, 1/9/2014
Afbeelding
Afbeelding