Afbeelding

Het Zangerscollectief zoekt twintig koren voor tournee

Nieuws

Het Zangerscollectief tourt volgend seizoen door Vlaanderen en Nederland met een theatraal concert. Het gezelschap is daarvoor nog op zoek naar twintig koren om het podium te delen.

Jazz, klassiek, muziektheater, cabaret, woord en alles daar tussenin. Uit dat allegaartje komt het Zangerscollectief voort. Elf mensen uit verschillende windrichtingen en met compleet andere toekomstperspectieven vonden samen een gemeenschappelijk doel: hun passie voor de muziek en samenzang delen met elkaar en met u. Gestuwd door het geloof dat van samen zingen een enorme kracht uitgaat, en dat al die persoonlijkheden samen alleen maar vuurwerk kan geven, maakten ze een theatraal concert.

Hans Primusz, bekend als dirigent om zijn ‘pop-upkoren’, is één van de initiatiefnemers: “Vanaf dit najaar gaan wij met onze voorstelling op tournee door Vlaanderen en Nederland. We doen twintig steden en gemeenten aan en zoeken daarvoor twintig koren. Op elke plek zingt het lokaal koor een stukje eigen repertoire en brengen wij ons theatraal concert. Uiteraard sluiten we elk concert samen af.”

Koren die interesse hebben in een samenwerking kunnen voor meer informatie contact opnemen met Michael Primusz via 0497/58.68.78 of michael@primusz.be.

Zondag 21 mei om 20.00 uur speelde het Zangerscollectief alvast een try-out van hun theatraal concert in kunstencentrum Kaleidoscoop te Mortsel!

 
De oproep zelf vind je op onderstaande link:
https://www.facebook.com/zangerscollectief/videos/439234703090358/
 
Afbeelding
Afbeelding