Afbeelding

Laura Tesoro als kers op de taart bij ‘Night of the Proms’

Nieuws

Laura Tesoro, onder meer bekend van haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in Stockholm, wordt toegevoegd aan de line-up. Eerder werden ook Chaka Khan, Natasha Bedingfield, Tom Chaplin, de leadzanger van Keane en Gabriel Rios als hoofdacts aangekondigd.

Met Laura Tesoro en Gabriel Rios als Belgische solisten op Night of the Proms wordt dit jaar extra nadruk gelegd op talent van eigen bodem. Op de shows in Antwerpen en Hasselt zal Laura Tesoro onder andere voor het eerst ‘What’s The Pressure’ in een speciaal daarvoor geschreven symfonisch arrangement brengen.

Een onuitgegeven line-up en muzikaal programma

Tussen 5 en 11 november staat het Antwerpse Sportpaleis helemaal in het teken van Night of the Proms. Op 12 november trekt het muziekspektakel naar de Ethias Arena Hasselt voor de eerste show ooit op Limburgse bodem. Soulzangeres Chaka Khan, leadzanger van Keane Tom Chaplin, de Britse Natasha Bedingfield en de Puerto Ricaans-Belgische singer-songwriter Gabriel Rios én Laura Tesoro treden op als popartiesten. Het Amerikaanse strijktrio Time For Three maakt zijn opwachting als ‘klassieke act’.

Vaste waarden Kobe Ilsen en John Miles zijn ook van de partij op de 32ste editie van Night of the Proms. Alle artiesten worden begeleid door het symfonische huisorkest Il Novecento, de NOTP Backbone (de Electric Band), het koor Fine Fleur en backing vocals The Pretty Vanillas, onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche.

Tickets van 26 tot 49,50 euro zijn verkrijgbaar via www.teleticketservice.com of telefonisch via 070 345 345 (max. 0,30 euro/min.).

Night of the Proms 2016 in het Antwerpse Sportpaleis op zaterdag 5, donderdag 10 en vrijdag 11 november om 20.30 uur, in Ethias Arena Hasselt op zaterdag 12 november om 20.30 uur