Afbeelding

MORTSEL – BERCHEM : Dag van de Klant

Nieuws

Elke vierde zaterdag in september is ondertussen een vaste waarde geworden op onze kalender. Ook dit jaar was zaterdag 24 september de Dag van de Klant. Een dag waarop handelaars hun klanten bedanken voor het vertrouwen het voorbije jaar en dit met een leuke attentie.

Maar de Dag van de Klant is meer dan enkel het geven van een attentie aan de klant. Met deze dag wensen handelaars tevens de aandacht vestigen op een kernversterkend beleid. Om winkels te centraliseren in handelscentra in plaats van in grote shoppingscentra gelegen aan de rand van steden of langsheen grote invalsassen naar die steden.

Daarenboven vermijden handelaars in handelscentra leegstand , zorgen ze voor leefbaarheid in stad of gemeente en een aangename manier van shoppen.

Bij deze een uitdaging voor alle betrokken actoren om in overleg deze uitdaging aan te gaan en oplossingen te vinden voor deze problematiek en uiteindelijk te komen tot een win win situatie voor iedereen (handelaars, bestuurlijke overheden en klanten).
In ieder geval ging ’t Periodiekske de sfeer van de Dag van de Klant eens opsnuiven in Mortsel en Berchem. En we zagen dat het goed was!

Meer beelden op de Facebook pagina van Mensen zijn Media

@Meetjesman