Afbeelding

Steph Goossens in Kaleidoscoop Mortsel

Nieuws
Een mens, ge weet niet wat er boven uw hoofd hangt. En ‘t is voor u ook niet altijd gemakkelijk hé. Ge wilt wat ordentelijk voor den dag komen: niet te dik, niet te dun. Ge wilt aantrekkelijk blijven voor uw lief, uw partner of voor diegene die daarvoor ondertussen in de plaats is gekomen. En ge wilt geld verdienen zonder dat ze u pluimen waar ge bij staat. Ja maar ja, neen, neen, ah bon. En ge weet niet wat er boven uw hoofd hangt, ik zeg het u: ‘t Is voor u ook niet altijd gemakkelijk hé. Maar ik verzeker het u: ‘t gaat beteren en wel nu!
‘Weest vreugdevol om uw talenten’ is de nieuwe komische theatersolo van en met Steph Goossens. In dit nieuwe theaterproject richt Steph Goossens de focus op de mens in zijn streven naar geluk en voldoening en de bijhorende ‘plantrekkerij’ die ons zo eigen is. Na de theatervoorstellingen ‘Maurice’, ‘Roekeloze Rita’ en ‘Opgejaagd & Wild’ wil Goossens in ‘Weest vreugdevol om uw talenten’ nu een universeel verhaal vertellen over het onvermogen van de mens in zijn zucht naar rijkdom, rust, liefde en geluk.
Kaleidoscoop Molenstraat 50 Mortsel - 28 oktober om 20.30 uur
Toegang: 16 / 14 euro (jeugd, leden vzw)
Info en reserveren: www.kaleidos.be - Klik dan door naar ‘circuit 2016-2017’ en klik vervolgens op ‘extra voorstellingen’.