SONY DSC
SONY DSC

De reis doorheen ‘Dromenland’

Nieuws

Onze kamelen met de koninklijke namen Caspar, Melchior en Balthazar zijn een unieke attractie in België. De gevarieerde acts met verschillende diersoorten worden verfijnd door onze internationale artiesten. Zij zorgen voor een onvergetelijke mix van luchtacrobatiek en meesterlijk werk op de slappe koord met tussendoor een vleugje comedy van Café de Paris. Daarnaast kan u het jongleren van de next generation aanschouwen en nog veel meer halsbrekende toeren waarvoor u de adem zult inhouden. Ook onze clowns zullen voor de nodige humor zorgen. Het nieuwe programma wordt zoals elk jaar een betovering voor groot en klein. Wij verheugen ons op uw bezoek aan het modernste en meest dierrijke Circuspaleis van België om samen met ons een onvergetelijke reis te beleven.

In 2016 neemt Circus Barones het publiek mee voor een reis doorheen ‘Dromenland’, samen met clowns Patatje en Ronny. Ze dromen over een sensationeel en gevarieerd circus van hoogstaand niveau. Met dit droomprogramma willen wij ons publiek fascineren.

Circus Barones staat op de Konijnenwei in Antwerpen van woensdag 28 september 2016 t/m zondag 23 oktober 2016.

Voorstellingen


  • ‘s Woensdags om 14 en 17 uur

Dit zijn ‘Happy Days’ voorstellingen, die per persoon 9 euro kosten (geen andere korting mogelijk).


  • ‘s Vrijdags om 18 uur
  • ‘s Zaterdags om 11, 15 en 18 uur
  • ‘s Zondags om 11 en 15 uur

De voorstellingen om 11 uur op zaterdag en zondag zijn familievoorstellingen. Volwassenen betalen kinderprijzen (zie prijslijst kassa).

Maak kans op een gratis duoticket voor zaterdag 18 oktober om 18 uur

Stuur een e-mail met je naam, je volledige adres en het codewoord DE PASSANT of ‘T PERIODIEKSKE naar circusbarones.secretariaat3@gmail.com. Je wordt verwittigd als je bij de gelukkigen bent.

Je gratis duoticket ligt dan op 18 oktober klaar bij de kassa.

OPGELET - Op hetzelfde adres wordt maar 1 duoticket geschonken en de gelukkigen moeten zich ZEKER persoonlijk aanmelden en hun identiteitskaart en de ontvangen e-mail tonen.

SONY DSC