Afbeelding

Vrijdag 7 oktober 2016 … hoor hoe mooi de maan schijnt!

Nieuws

Op vrijdag 7 oktober verwelkomen we LuNa. Dit muzikale duo bestaat uit topgitarist Luc Canters (Rick Tubbax & The Taxi’s, Strange Fruit, Diamonds on the Rocks, ...) en jazz-zangeres Nathalie Van den Meutter (Conservatorium Brussel, Strange Fruit, Diamonds on the Rocks, ...). Samen brengen ze zowel prachtige eigen nummers als intieme en krachtige covers uit het jazz-, blues-, soul- en pop-repertoire. De covers zijn vaak geen kopieën van het origineel en worden door Nathalie en Luc op hun eigen beklijvende wijze in een apart jasje gestoken. De huidige technologie laat de twee muzikanten toe om op scène een muzikale chemie op te bouwen, die een subtiele en typische LuNa-sound met zich brengt. Droom weg en laat je meevoeren naar de net-iets-andere wereld van LuNa.


Mensen zijn Media blijft via ’t Periodiekske en De Passant geluk en samenhorigheid promoten en is steeds op zoek naar diverse vormen om dit ook voor de lezers, medewerkers en sympathisanten binnen handbereik te brengen. Na enkele geslaagde optredens in Kaleidoscoop gaan we graag door met onze formule om voor zeer democratische tarieven optredens te organiseren die meer dan waarschijnlijk ieders gevoelige snaar weten te raken.

Line-up: Nathalie Van den Meutter – zang * Luc Canters - gitaar

Uiteraard is een optreden pas écht geslaagd wanneer mensen hiervan komen genieten! Daarom doe ik graag een warme oproep om op vrijdag 7 oktober om 20u. met vrienden en familie af te zakken naar Kaleidoscoop. Samen met jullie en LuNa maken we er een onvergetelijke avond van.

Meer info over het optreden vind je op www.kaleidos.be /programma - Facebook: Mensen zijn Media invites LuNa@Kaleidoscoop!

Laat ons weten wat je fijn vindt aan ’t Periodiekske via fik.verbiest@periodiekske.be en maak kans op 2 gratis tickets voor dit optreden!

Reserveren in voorverkoop kan zowel bij Kaleidoscoop als op ons kantoor – Sint-Benedictusstraat 134 – 2640 Mortsel.  Dankzij sponsoring van Mensen zijn Media kan je genieten van dit optreden voor slechts 8 euro! (7 euro VVK)