Afbeelding

Vastgoedmakelaar Koosi pakt uit met uniek concept!

Nieuws

Wie een bedrijf leidt of een zelfstandige activiteit uitoefent, weet dat de motor van de economie meer en meer begint te sputteren. Zelfs in de sterke vastgoedsector is dit de laatste maanden duidelijk merkbaar. Alleen bedrijven die zich in hun aanpak onderscheiden van hun collega’s en werkelijk een meerwaarde creëren voor hun klanten, zullen zich in de toekomst kunnen blijven handhaven. Ingmar Bastien en Joëlle Nauwelaerts zijn reeds jarenlang actief in de vastgoedsector en staken de koppen bij elkaar om een unieke aanpak uit te werken, die zich op heel wat vlakken onderscheidt van wat in de vastgoedmarkt dagelijkse kost is.

Ingmar en Joëlle runnen samen Koosi Vastgoed met vestigingen in Mortsel, Antwerpen en Ekeren. De duidelijke missie van Koosi luidt: “Samen vinden we je nieuwe thuis”. Dat dit veel meer is dan een holle slogan, blijkt uit de doordachte manier van werken, waarbij intermenselijk contact en de betrokkenheid van de verkoper centraal staan. Waar heel wat vastgoedmakelaars hun werking opsplitsen tussen het zoeken naar panden om die dan op hun eigen wijze te koop of te huur aan te bieden, wil Koosi vooral het initiatief bij de verkoper laten en hem of haar hierbij zo goed mogelijk ondersteunen. Zo kan de verkoper kiezen uit twee manieren van werken.

Enerzijds is er de Koosi by You, waarbij Koosi haar klanten de kans geeft om hun pand zelf te verkopen en hen hierbij optimaal ondersteunt. De klant kan ook kiezen voor de Koosi Together. In het eerste geval werkt de verkoper van het huis de huisbezoeken van geïnteresseerde kopers volledig zelfstandig af. Om zoveel mogelijk potentiële kopers aan te trekken, zorgt Koosi voor een mooie eigen website van het huis op basis een professionele fotoreportage en voor een gepersonaliseerd gevelbord aan de woning. Verder bezorgt Koosi de verkoper alle correcte wettelijke documenten. Dit alles voor een vast bedrag van slechts 950 euro! Verkopers die kiezen voor een Koosi Together-aanpak krijgen meer begeleiding, in die zin dat de vastgoedmakelaar hen adviseert inzake de styling van het huis en geïnteresseerde kopers mee ontvangt tijdens de huisbezoeken.

Uniek in de aanpak van Koosi blijft het feit dat de verkoper ten allen tijde wordt betrokken bij de verkoop. Ingmar en Joëlle van Koosi leggen de nadruk vooral op het contact tussen koper en verkoper. Zij kennen uiteraard de vastgoedmarkt als geen ander, maar erkennen daarnaast ook de troeven van de verkoper. Die weet het best welke de sterke punten zijn van zijn of haar huis en buurt. Koosi onderscheidt zich van andere vastgoedmakelaars door niet ‘tussen’ de verkoper en de koper te (willen) gaan staan.

“Onze manier van werken moet vooral transparant en flexibel zijn en wordt ondersteund door een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website, waarin we een handig hedendaags online platform integreerden,” vertelt een zichtbaar tevreden Ingmar Bastien. “We bieden potentiële kopers een huiselijke ervaring in de zoektocht naar een nieuwe thuis en geven verkopers de kans om het volledige potentieel van hun woning te tonen.” Joëlle is eveneens doordrongen van de missie en het uitgewerkte concept: “We willen met onze ervaring en expertise zowel koper als verkoper ondersteunen in de juridische, administratieve en commerciële aspecten van het kopen of verkopen van een woning. Het is onze overtuiging en ons doel dat na een succesvolle transactie elke betrokken partij tevreden is, daarom werken we altijd op een transparante, flexibele manier.”

In beide concepten gaat heel het sociale media-gebeuren een zéér belangrijke rol spelen. Koosi wil zeer actief werken op FB, Twitter, Instagram, … Omdat de aan- en verkoop van een nieuwe thuis best een persoonlijke aangelegenheid is, zal Koosi ook steeds de naam en foto van de verkoper vermelden op de pandpagina en dit met een mooie quote van de verkoper.

 

Wie graag meer verneemt over de unieke aanpak van Koosi of op zoek is naar een nieuwe thuis, kan alvast een kijkje nemen op www.koosi.be of kan contact opnemen met:

Ingmar Bastien (0475 60 53 90 - ingmar@koosi.be), Kerkstraat 27 Mortsel of Joëlle Nauwelaerts (0474 37 97 98 - joelle@koosi.be).

Afbeelding