Afbeelding

Welkom bij Crush-Events!

Nieuws
Ondertussen is het 2 maanden later en ons ledental blijft elke dag stijgen. Wij willen iedereen bedanken die in ons concept gelooft en we kijken uit naar onze eerste events waarop we elkaar daadwerkelijk kunnen ontmoeten. Deze week gaan onze telefonische screenings van start zodat we jullie beter kunnen leren kennen en gaandeweg kunnen ontdekken waarnaar jullie op zoek zijn.
We zien dat er een goede verdeling is in leeftijd en ook naar interesses toe, wat het voor ons gemakkelijker zal maken om gericht te matchen. We hebben ook een goede verdeling tussen de geslachten. De jongere generatie mannen vindt al vlot de weg naar crush-events. We hebben echter gemerkt dat het voor mannen vanaf 40 een grotere drempel is om zich te engageren voor ons nieuwe avontuur. We willen dus een oproep doen aan rijpere mannen die op zoek zijn naar een verrijking van hun single leven. Er hebben al heel wat charmante dames zich ingeschreven en wij willen hen de kans bieden om jullie te ontmoeten. Uit ervaring weet ik dat het voor mannen soms moeilijker is om de stap te zetten naar een datingbureau en daarom wil ik een aantal redenen aanreiken waarom wij van een datingbureau verschillen en wil ik even verduidelijken wat wij jullie te bieden hebben.
  • Met onze organisatie keren we terug naar de authentieke ontmoeting van toen. We merken dat heel wat mensen genoeg hebben van het digitale tijdperk en elkaar toch liever opnieuw face to face willen ontmoeten. Wij bieden jullie een kader waarin je nieuwe mensen met dezelfde levenswandel kan leren kennen. Op onze trendy events krijg je de kans om mensen te ontmoeten met gelijkaardige interesses, zonder de druk van een one on one date.
  • We bieden jou een begeleiding doorheen het hele proces. Heb je vragen of zit je met onzekerheden, dan kan je zeker bij ons terecht.
  • Wij richten ons niet alleen op het vinden van een relatie, maar vooral op het uitbreiden van jouw netwerk en misschien als kers op de taart het vinden van een nieuwe partner.
  • Onze events worden verdeeld naar interessevelden. Er is voor ieder wat wils en je kan dus gericht kiezen welk event bij jou past.
  • Wij werken met een seksuologe en een singles coach die jou geregeld matchen zal doorsturen van mensen die eventueel bij jou passen en van een event dat eventueel bij jullie beiden kan passen. Je kan dan zelf beslissen of je hier al dan niet op ingaat.
Voor iedereen die dus zijn netwerk wil uitbreiden en daarbovenop wil kunnen deelnemen aan leuke events in een ongedwongen sfeer: schrijf je snel in op onze website www.crush-events.com!
Overtuig ook al je singlevrienden om in te stappen in het grote crush-avontuur en deel uit te maken van onze crush-community.
Wees er snel bij, want we hebben momenteel een tijdelijke actie lopen waarbij je je gratis kan inschrijven!
Tot snel!
het Crush-team