Afbeelding

eCab na Brussel nu ook in Antwerpen actief

Nieuws

De app heeft een heel gebruiksvriendelijke user interface die toelaat: de aankomst van je taxi live te volgen, je chauffeur een score te geven om zo continu de kwaliteit van de taxirit bij te sturen.  De app is gratis en beschikbaar in de Apple en Google Play Store. Uiteraard speelt eCab, die ook al in Canada tot de UK, Ierland, Frankrijk, Nederland en India actief is, hiermee op zeer efficiënte wijze in op de evolutie dat de consument almaar mobieler wordt.

De innoverende TAXI-app eCab krijgt na het succesverhaal in Brussel met Taxis Verts nu ook voet aan grond in Antwerpen. DTM sluit zich aan bij het indrukwekkende netwerk dat zo ondertussen 1500 officiële taxichauffers telt.  Met de toetreding van Antwerpen dekt eCab nu de internationale ‘zakenas’ Amsterdam-Antwerpen-Brussel-Rijsel-Parijs-Lyon. 

“Het eCab-verhaal is voor ons een logische stap die nogmaals onze technologische vooruitgang benadrukt. Klanten gebruiken steeds vaker onze bestaande apps, die we overigens parallel naast eCab blijven aanbieden”, onderstreept gedelegeerd bestuurder Steve Van Avermaet.

In vergelijking tot gewoon te bellen krijgt de klant via eCab veel meer info! De service en kwaliteit verhogen alsook de algemene transparantie. ECab is trouwens ook compatibel met de Apple iwatch.