Afbeelding

TEGEN DE STERREN OP LIVE @ SPORTPALEIS

Nieuws

BELEEF HET POPULAIRE TV-PROGRAMMA LIVE

OP ZATERDAG 7 EN ZONDAG 8 MEI IN HET SPORTPALEIS

MERKSEM – Goed én ook groot nieuws voor de fans van Tegen De Sterren Op! De helden van het razend populaire vtm-programma zakken opnieuw af naar Antwerpen voor een denderend live-spektakel. Na twee uitverkochte live-edities in de Lotto Arena gaan dit keer de deuren van het Sportpaleis open op zaterdag 7 en zondag 8 mei voor Tegen De Sterren Op Live @ Sportpaleis.

Nathalie, Guga, Jonas, Walter, Clara, Tine, Ivan, Chris, Ella en hun vele alter ego’s geven ook in de grootste en populairste tempel van het land het fijnste van zichzelf. Samen met hun vaste producent DEDSIT tekenen deze top-imitatoren op 7 en 8 mei in hun eigen onnavolgbare stijl opnieuw voor een urenlange show tsjokvol humor en met niet minder dan 105 typetjes!

Anders dan op tv kunnen de toeschouwers helemaal live opgaan in een wervelende rollercoaster van  hilarische sketches, verrassende imitaties van bekende tv-personages, spitse liedjesparodieën en prettig gestoorde programmapersiflages! Om de fans een onvergetelijke ervaring te kunnen bezorgen, wordt het Sportpaleis speciaal voor de gelegenheid omgebouwd naar een uniek theater. Op een groots podium in een indrukwekkend decor krijg je de Tegen De Sterren Op-cast in een grandioze XXL-uitvoering.

Tegen De Sterren Op Live @ Sportpaleis staat garant voor uren topentertainment van de bovenste plank. Niet op het scherm, maar live, tussen de vele fans! Een unieke kans om mee te feesten met de hele familie, met vrienden en collega’s!

Tegen De Sterren Op Live @ Sportpaleis - zaterdag 7 mei om 20.30 uur, zondag 8 mei om 15.00 uur. Kaarten kosten 28, 33, 40 en 50 euro en zijn verkrijgbaar via www.sportpaleis.be en Tele Ticket Service 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.) en www.teleticketservice.com. Vanaf 25 personen zijn er speciale groepsvoorwaarden via groepen@sportpaleisgroep.be.

 Tegen De Sterren Op Live @ Sportpaleis is een organisatie van PSE-Belgium i.s.m. Medialaan en Dedsit