Afbeelding

Citify stunt met appartementen INCLUSIEF een FIAT 500

Nieuws

 
 
 
 
 
Het project Citify! Antwerp (Congresstraat 2060 Antwerpen) pakt uit met een wel zeer opmerkelijke promo-actie. Uniek zelfs voor de sector. Tijdens het weekend van 12 en 13 maart krijgen kopers van een appartement er een GRATIS stadswagen bij. Met name een FIAT 500; ideaal in de stad en qua verbruik en uitstoot minimaal belastend voor het milieu. Uiteraard gaat deze actie nergens onopgemerkt voorbij. 
De trend is al langer gezet in de immosector. Geen enkele inspanning of promotie wordt uit de weg gegaan om kopers aan te trekken. Van duizelingwekkende lanceringskortingen, knotsgekke wedstrijden tot gratis keukens en badkamers of pakweg een fiets als extraatje. Citify gaat nu nog een stap verder. Bij elk contract dat wordt ondertekend tijdens het grote koopweekend van 12 en 13 maart gooit de ontwikkelaar er een FIAT 500 tegenaan. U hoort het goed: u koopt een appartement en krijgt er een gratis wagen bovenop.
“We bouwen verhalen waar mensen zich thuisvoelen. Het draait niet louter en alleen om harde verkoopscijfers. Met onze projecten willen we buurten een nieuwe injectie geven. In diezelfde optiek lieten we eerder onze terreinen, in afwachting van de aanvang van de bouwwerkzaamheden, opsmukken door streetartists. Het resultaat: een kleurrijke verzameling aan prachtige schilderingen die de ietwat troosteloze parking er een heel nieuw elan gaf. Toekomstige bewoners van onze projecten bieden we ook veel meer aan dan een zoveelste nieuwbouw. Het gaat om hun beleving van die buurt. We maken het allemaal veel persoonlijker en tastbaarder door via laagdrempelige events zoals pakweg een opendeurdag of een buurtfeest ter plaatse alles in beeld te brengen. Dat werkt - zo merken we - veel gemoedelijker dan een zoveelste babbel op kantoor of wat mailverkeer. En in die hele ‘buurt’beleving speelt uiteraard ook bereikbaarheid en vervoer een cruciale rol. Vandaar onze ludieke actie om, in samenwerking met BUGA, zo’n FIAT 500 bij elk appartement te geven. We kozen resoluut voor een wagen met stevig wat stadskarakter. Klein, wendbaar, makkelijk te parkeren én zeker zo belangrijk: door de filosofie van het ‘downsizing’ geniet dit type zeer lage verbruiks-en uitstootwaarden. Toch niet onbelangrijk in een dichtbevolkte en verzadigde stad als Antwerpen die per 1 februari 2017 in de binnenstad een lage-emissiezone invoert. Samen gaan we zo met de bewoners van Citify! Antwerp voor een schonere lucht in de metropool. ”
Info: GROOT KOOPWEEKEND Citify! Antwerp ‘GRATIS stadswagen bij uw nieuwe thuis!’, 12 en 13 maart van 10u tot 17u. Congresstraat 11 2060 Antwerpen. Info: www.citify-antwerp.be .