Afbeelding

Handenvrij winkelen na de woensdagmarkt

Nieuws

MORTSEL - Wie op de Mortselse woensdagmarkt boodschappen doet, hoeft er niet meer mee te zeulen. Voortaan kan je je inkopen gratis achterlaten in het kraam van de marktvestiaire. Zo kan je na je marktbezoek rustig genieten van een terrasje of nog even de winkelstraat induiken. Helemaal gemakkelijk wordt het wanneer je de mensen van de fietskoerierdienst inschakelt. Zij brengen je boodschappen naar huis tegen een kleine vergoeding van drie euro. De Mortselse woensdagmarkt, die zo’n 137 kramen telt, wordt dus nóg klantvriendelijker.

Wie de marktvestiaire graag eens uittest, kan de boodschappen van de markt daar iedere woensdagvoormiddag in bewaring geven tussen 8.30 en 13 uur. Ook met verswaren kan je er terecht. Ten laatste om 13.00 uur moeten de boodschappen opgehaald zijn. Je vindt de marktvestiaire op de hoek van de Statielei en Grotenhof. Gebruikmaken van de marktvestiaire is helemaal gratis. Wie drie euro betaalt, krijgt de boodschappen de dag zelf in Mortsel thuis geleverd door een fietskoerier tussen 12.30 en 14 uur.
Het handenvrij winkelen na de woensdagmarkt is een gezamenlijk initiatief van het Fietspunt, stad Mortsel en de markthandelaars van Mortsel.
EM