Afbeelding

Brouwerspoort - Wonen naast brouwerij De Koninck

Nieuws


Vruchtbare grond.

“Naast de iconische brouwerij De Koninck zal binnenkort ‘Brouwerspoort’ verrijzen. Het nieuwbouwproject Brouwerspoort dankt zijn naam aan zijn ligging. Het project vormt immers de inkompoort van de stad en bevindt zich naast de brouwerij die het lekkerste en bekendste Antwerpse Bolleke brouwt.” zegt Naranjo Decamps van habicom. De vruchtbare grond, waar jaar en dag carrosserie Cryns gevestigd was, zal plaatsbieden voor een prachtige nieuwbouw met 41 appartementen, 52 autostaanplaatsen en twee handelspanden. Het project wordt gerealiseerd door JURA projectontwikkeling. JURA is een ambitieuze vastgoedmaatschappij behorende tot de AMB Holding, de Antwerpse groep achter een tiental afzonderlijke automobiel- en carrosseriebedrijven (waaronder BMW Jorssen, Range Rover Metropool, Renault Antwerpen, …). De holding hoort, op basis van de omzet, tot de top vijf van de autoretailsector in België.

‘Architectuur gaat over mensen, licht en lucht.’

JURA tekent voor een hedendaagse en moderne architectuur waarbij functionaliteit en bouwkundige kwaliteit primair zijn. Het ontwerp van Brouwerspoort is van de hand van Mertens-Architecten. ‘Architectuur gaat over mensen, licht en lucht.’ is het uitgangspunt bij Mertens-Architecten. Buiten licht en lucht wordt er ook bijzondere aandacht besteed aan de energiezuinigheid. Er wordt gebouwd volgens de meest recente normen qua thermische en geluidswerende isolatie- en verluchtingsnormen en dit met de hoogste afwerkingsgraad.

Met de Brouwersfiets naar de Zoo.

U kan uw auto gerust in de kelder laten staan. Alle openbaar vervoer bevindt zich letterlijk voor de deur. Het project bevindt zich aan de inkom van de stad maar is door zijn ligging toch nog ideaal bereikbaar. De grote toegangswegen bevinden zich vlakbij. Maar Brouwerspoort wil nog een stap verder gaan. In de kelder worden tientallen kwalitatieve Brouwersfietsen aangeboden aan de bewoners. Deze zullen online gratis kunnen gereserveerd worden door alle bewoners van het gebouw. Korte afstanden naar de Meir, het Centraal Station, Berchem Station of zelfs de Zoo kan je dus gerust met de fiets afleggen! Bij de lancering starten de prijzen voor de leuke één-slaapkamer duplexen op de hoogste verdiepingen van Brouwerspoort aan 150.000€ (exclusief kosten). Super toffe, kwalitatieve appartementen die ook uiterst geschikt zijn voor verhuring.

Meer info en plannen: brouwerspoort.be Verkoop: habicom vastgoed - habicom.be – 03-449.42.41 REDS - reds.be – 03- 227.58.58 Bouwheer: JURA Architect: Mertens-Architecten

Afbeelding