Afbeelding

“PAK DE POEN” - Toneelgezellen

Nieuws

De Toneelgezellen kiezen voor hun volgende voorstellingen deze hilarische komedie van Ray Cooney in vertaling van Dirk van Vooren met een regie van Nine Van Haute.

Alain weet niet waar hij het heeft. Wanneer hij op weg naar huis na een zware werkdag zijn koffertje opent om zijn sjaal te nemen, vindt hij onnoemelijk veel geld. Zijn koffertje is waarschijnlijk verwisseld. Hij besluit om onmiddellijk het land te verlaten en te gaan rentenieren in een land waar de zon altijd schijnt. Maar thuis wacht hem een donderwolk van een vrouw, die zijn wens niet wil delen. Wanneer de politie over de vloer komt en vertelt over een wrede moord moet Alain dit onverwachte obstakel ook nog overwinnen.

Wij nodigen u graag uit, want “Lachen is gezond!”

Wij spelen in zaal DEN WOLSCHAERDER, Liersesteenweg 314 in Mortsel in maart op vrijdag de 18de om 20 uur, zaterdag de 19de om 20 uur en zondag de 20ste om 14.30 én om 20 uur.

Kaarten tegen 10 euro kunnen besteld worden via de site www.toneelgezellen.tk en via telefoon op de nummers 03 455 24 19 (Bolders) en 03 455 86 67 (De Weerdt).