Afscheuring binnen de N-VA-fractie Boechout-Vremde - Bericht van Sven Snyders

Nieuws
Met spijt in het hart neem ik vandaag akte van de beslissing van 2 gemeenteraadsleden en een ocmw-raadslid om onze fractie te verlaten en bij uitbreiding ook onze partij. Als fractie en als partij kunnen wij dit enkel maar betreuren.
‘Ik betreur de eenzijdigheid hiervan enorm’, zegt Sven Snyders, de afdelingsvoorzitter en tevens ook de fractieleider in de gemeenteraad.
Meerdere malen werd er geprobeerd om gesprekken aan te knopen, er werd echter niet ingegaan op de vraag van het bestuur naar een verzoeningsvergadering waar we naar een compromis konden zoeken.
N-VA Boechout-Vremde zal echter blijven verderwerken aan een betere toekomst voor Boechout en Vremde. Wij zullen ons blijven verzetten tegen alle megalomane en dure projecten die op til staan. N-VA Boechout en Vremde zal blijven strijden tegen de uitverkoop van onze gemeente aan verschillende projectontwikkelaars, tegen de verlelijking van onze mooie gemeente, tegen gedwongen grondafname, tegen uitbreiding van het personeelsbestand en zoveel meer. Wij zullen onze constructieve oppositie blijven voeren, zonder twijfel.
Sven Snyders
Fractieleider N-VA Gemeenteraad Boechout-Vremde
Afdelingsvoorzitter N-VA Boechout-Vremde