Ook sterk deelnemersveld voor dressuurproeven op jumping Mechelen

Nieuws

Vorig jaar werd de eerste indooreditie van het internationaal ‘World Dressage Masters’-circuit toegewezen aan Jumping Mechelen. Bij het overlopen van het deelnemersveld van dit jaar mogen we stellen dat de allerbeste ruiters afzakken naar de Nekkerhal. Wie niet meteen vertrouwd is met dressuur kan kennis maken op 27 december tijdens de WDM Grand Prix en één dag later wanneer de Grand Prix Freestyle wordt afgewerkt.

Het deelnemersveld bestaat (voorlopig) uit:

 Helen Langehanenberg (Duitsland) met Damon Hill NRW: 2 de op de FEI World ranking, Duits kampioen, eindwinnaar FEI Reem Acra Wereldbeker 2012, goud per team en tweemaal zilver individueel op het EK 2013 in Herning.

 Ulla Salzgeber (Duitsland): 3 de in de Reem Acra FEI World Cup Dressuur, winnaar van de Grand Prix Freestyle WDM-finale A-international.

 Patrik Kittel (Zweden) met Toy Story: 9 de op de wereldranking, Zweeds kampioen, winnaar WDM Grand Prix in Palm Beach, lid van het Zweeds team op het EK in Herning 2013.

 Patrick van der Meer (Nederland) met Uzzo: teamlid A-kader, brons met het Nederlands team op de Spelen van Londen, winnaar GP Lyon.

 Danielle Heikoop (Nederland), zilver met het Nederlands team EK 2013, leerlinge van Anky van Grunsven.

 De jonge toptalenten Morgan Barbançon-Mestre (Spanje) en Inna Logutenkova (Oekraïne).

 Simon Missiaen: Belgisch kampioen.

 Philippe Jorissen: brons op het Belgisch kampioenschap.

 Delphine Meiresonne

 Mario Van Orshaegen: winnaar van de Grand Prix Spelen in Mechelen 2012. (EM)