Afbeelding

Een boodschap van Uitvaartcentrum Eugène Timmermans

Nieuws

Wat te doen bij een overlijden

Bij een overlijden hoeft u ons alleen maar zo snel mogelijk te bellen op het nummer 03 440 52 19. Wij staan dag en nacht voor u klaar. Wij stellen meteen alles in het werk om u op te vangen en om, samen met u, de uitvaart te bespreken en te regelen. Daarbij houden we steeds rekening met de persoonlijke wensen van overledene en nabestaanden.

en wat met de administratie

Na een overlijden laten we u als nabestaande niet zomaar aan uw lot over. Omdat wij weten wat er nog allemaal geregeld moet worden na een begrafenis, willen we u ook daarbij helpen. Onze consulenten nabestaandenzorg helpen u met raad en daad bij de afwikkeling van alle financiële en administratieve taken. Als dat nodig is, brengen we u zelfs in contact met andere partijen, zoals een belastingsadviseur of gespecialiseerde hulp bij rouwverwerking.

onze klanten vertellen… “De hele plechtigheid was perfect georganiseerd, zonder ook maar het minste foutje. Onze familie waardeerde de discretie en attente steun van DELA. Hoewel een begrafenis voor hen dagelijks werk is, hebben we nooit de indruk gekregen dat het bandwerk was. De begrafenisondernemer gedroeg zich als een vriend van de familie die de ganse dienst in goede banen leidde. Onze oprechte dank daarvoor.”

Voor meer info, contacteer ons altijd gerust even via:

03 440 52 19 timmermans@dela.be www.uitvaartcentrum-timmermans.be