Senioren worden slimmer vanaf oktober

Nieuws

Vanaf oktober 2015 kunnen senioren (55 plussers) hun kennis en kunde verbeteren wat betreft werken met een tablet of pc. Seniorendigitaal.be geeft hen immers de kans om tijdens 3-uur durende sessies meer te weten te komen over computers, tablets, virussen, backups e.d.

Marc Geniar, 57 uit Edegem, is een gedreven IT-er en geeft vanaf september 2015 computercursussen voor onder andere senioren. Op een leuke, ontspannen en vrijblijvende manier komen senioren alles aan de weet zodat ze de juiste keuze kunnen maken bij de aankoop van een tablet of een computer. En dat is nog maar één van de onderwerpen die we behandelen. U heeft een interessante vraag ? Wij plaatsen ze op de agenda. Want vergeet niet : u bent nooit de enige die zich afvraagt of …
Deze volgende cursussen gaan door in het Elzenhof in Edegem op 20,22 en 23 oktober, telkens van twee tot vijf in de namiddag. Mogelijke onderwerpen zijn onder andere : hoe virussen weren, hoe beschermen tegen spam en spyware. Ook nog : hoe maak je nu weer de juiste backup? En die cloud, wat is dat nu, en is dat ook iets voor senioren ?

Klinkt ook interessant voor uw vereniging, vrienden, vriendinnen, werknemers, enz… ? Of u verkiest individuele begeleiding ? Zie onze website of even bellen voor een antwoord op uw vragen. Senioren vinden alle informatie en nog meer data terug op www.seniorendigitaal.be. Snel inschrijven of bellen naar 0479 945 954 is de boodschap. Het aantal deelnemers per sessie houden we laag, zo blijft er voldoende tijd voor een antwoord op uw pertinente vragen. Vanaf september zijn senioren in het Antwerpse een “compjoeterprof” rijker en zal u zich afvragen waarom u deze cursussen niet eerder heeft gevolgd !

www.seniorendigitaal.be info@seniorendigitaal.be www.facebook.com/seniorendigitaal.be