Lady Linn, Martine de Kok and their magnificent hundred! Nog 5 GRATIS duo-tickets beschikbaar!!

Nieuws

Lady Linn & Martine de Kok In Koor

Niemand minder dan Lady Linn & Martine de Kok staan binnenkort met twee pop-upkoren op het podium van de Antwerpse deSingel. Op 21 augustus 2015 is het zover, dan brengen Lady Linn, Martine de Kok en hun honderd ‘magnificent’ zangers een uniek concert.

Een jongerenkoor en een dynamische bende 30-plussers zullen met deze twee artiesten een wel heel origineel eenmalig liveconcert neerzetten. ‘Lady Linn & Martine de Kok In Koor’ wordt een unieke belevenis voor het koor, het publiek én de artiesten zelf.

De voorbereiding

Aan de optredens gaan artistieke workshops vooraf. Een team van professionele coaches zal de zangers begeleiden in de opbouw naar het concert. De gelegenheidskoren zullen naast de koorrepetities in kleine groepjes werken aan zangtechniek en podiumpresence. Het wordt een onvergetelijke muzikale tijd waarin samenzang centraal staat.

Op 21 augustus is het generale repetitie op het podium van deSingel, uiteraard mét de artiesten. ‘s Avonds trekken de projectkoren alle registers open voor dé finale van ‘In Koor 2015’: een uniek liveconcert.

Meer over pop-upkoren

De Antwerpse organisatie ‘Zaterdag Zondag’ is bekend voor zijn pop-upkoren. Dat zijn koren in alle mogelijke maten en vormen die alleen voor een tijdelijk project opduiken. Hans Primusz, artistiek leider en dirigent, zorgt voor koorarrangementen op de originele liedjes van de artiesten.

Meer over Hans Primusz

Hans Primusz riep als dirigent het begrip ‘pop-upkoren’ in het leven. Hij laat zalen en pleinen vol én de media warmlopen met koren voor o.a. Axl Peleman, JackoBond, Spinvis, Joe FM en Music for Life. Hij was in Vlaamse en Nederlandse theaters met verschillende producties: Zingelong (productie Maandacht), Kintsukuroi (een gedanste opera van Spinvis en Saartje van Camp), De Soldaat-facteur en Rachel (productie Compagnie Cecilia).

In Koor 2015 - concert ‘Lady Linn & Martine de Kok In Koor’ - 21 augustus 2015 - 20.00 uur - deSingel Antwerpen

Gratis tickets!

Wie snel mailt naar spes@periodiekske.be maakt kans op een gratis duo-ticket!!

Meer info: www.zaterdagzondag.be

Foto Martine de Kok: Peggy Schillemans

Foto Lady Linn: Lalo Gonzalez