Geef je meubels een tweede leven!

Nieuws

Sinds maart 2015 biedt het bedrijf Straalstudio uit Kontich een unieke service aan mensen die houden van een stijlvol en verzorgd interieur en toch verantwoord met hun uitgaven willen omspringen. Het concept is een realisatie van ervaren vakmannen Bjorn Van den Brande en Jeroen De Ceuster. Met veel liefde voor het vak en een doorgedreven kennis van zaken toveren zij graag uw meubelen en interieur om tot een mooi vernieuwde leefruimte.

[caption id=”attachment_2597” align=”alignnone” width=”474”] Bjorn Van den Brande en Jeroen De Ceuster: een team uit het juiste hout gesneden![/caption]

Straalstudio maakt gebruik van de nieuwste technieken en combineert dit met een flinke dosis vakmanschap van ervaren schilders Bjorn en Jeroen. Op deze manier kan de firma elk houten meubel gegarandeerd een stralend nieuw leven bezorgen. De recentste technieken van het luchtgommen worden eveneens toegepast op parketvloeren, trappen en eiken balken. Zelfs metalen voorwerpen en natuursteen kunnen perfect worden gereinigd door Straalstudio. “De laatste nieuwe technieken en apparatuur voor het luchtgommen stellen ons in staat om perfect werk af te leveren”, glundert een terecht fiere Bjorn Van den Brande. Zijn vennoot Jeroen De Ceuster wijst overtuigd op de voordelen van luchtgommen. “Luchtgommen is een ecologische manier van werken. Niet alleen de handeling zelf is milieuvriendelijk. Je recycleert je meubelen en gaat daarmee in tegen de wegwerpcultuur altijd maar nieuwe dingen aan te schaffen. Het laat je tevens toe om oude meubelen met een emotionele waarde te behouden en toch een totaal nieuw uitzicht te geven. Last but not least, is deze manier van werken bovendien veel goedkoper dan nieuwe meubels te moeten aankopen.”

Dat Bjorn en Jeroen er volledig voor gaan is duidelijk. Bovendien bieden zij klanten een prima service door ter plaatse te komen kijken en vrijblijvend onmiddellijk een eerlijke offerte op te stellen. Bij kleinere meubelen kan dit vaak aan de hand van een foto en de opgegeven afmetingen. Voor grotere werken komen zij graag ter plaatse om de klant bij te staan met professioneel advies. Verder garanderen zij dat iedere werf kraaknet wordt achtergelaten en ten slotte zorgt Straalstudio er desgewenst voor dat de te behandelen stukken worden opgehaald en ‘herboren’ worden afgeleverd. Betalen doe je achteraf, als alles naar wens is verlopen, want dat is iets waar Straalstudio absoluut garant voor wil staan!


[caption id=”attachment_2602” align=”alignnone” width=”474”] Een opmerkelijk verschil[/caption]

Zin in een stralend interieur voor een schappelijk tarief en met een prima service?

Contacteer Straalstudio – Vredestraat 164 – 2550 Kontich - gsm 0471 10 10 00 – www.straalstudio.be - info@straalstudio.be