Musical: The story of my life

Nieuws
Nee, het heeft niets te maken met dat nummer van die ene obscure Britse boyband waar je 14-jarige dochter zo fan van is. The story of my life is een verhaal over twee vrienden die elkaar beloofden dat ze elkaars grafrede zouden schrijven als de tijd daar was. Het verhaal start wanneer een van beide personages al overleden is en de ander worstelt met de beloofde grafrede. Om dat probleem op te lossen neemt de geest van de overleden vriend de ander mee op een reis door hun herinneringen samen.
The story of my life is een heel ontroerende voorstelling gebleken die maar weinig weg heeft van de doorsnee musical. Allereerst omdat er maar twee acteurs op het podium staan die erin slagen heel integere personages neer te zetten. Ten tweede omdat het een verhalende voorstelling is. Wie graag meer actie op een podium ziet zal hier op zijn honger blijven zitten, maar zij die geraakt willen worden door theater worden op hun wenken bediend. “Een goed boek verandert je leven”, zei een van de personages. Wel, deze voorstelling heeft ook potentieel in die richting.
Wij konden jammer genoeg enkel naar de voorlopig voorlaatste voorstelling gaan kijken, maar niet getreurd want binnenkort zal ze waarschijnlijk ook te zien zijn in verschillende culturele centra. De data daarvoor zijn voorlopig nog onbekend, hou dus goed de website www.storyofmylife.nu in de gaten!
Wie toch niet kan wachten en hem zeker gezien wil hebben kan op 11 januari nog terecht in zaal Movri te Boortmeerbeek. Voor info en tickets kan je terecht op de eerder vernoemde website!