Beste boekenfreaks uit de regio

Nieuws

Dit is een oproep aan allen die het geschreven woord genegen zijn.
Reeds geruime tijd organiseren wij maandelijks een tweedehandsboekenmarkt op het Stadsplein in Mortsel. Deze vindt steeds plaats op de eerste zaterdag van de maand, tussen 09.00 en 16.00u. U vindt er een gevarieerd aanbod van zowel non – fictie als romans, thrillers, jeugd- en kinderboeken en strips.
Wij waken er ook over om onze prijzen zo democratisch mogelijk te houden, een niet te versmaden gegeven in deze dure tijden.
Ondanks het feit dat wij proberen zo veel mogelijk ruchtbaarheid te geven aan dit gebeuren, blijven wij met het wrange gevoel zitten, dat velen hiervan nog niet op de hoogte zijn. In onze stad krijgt het nu een beetje weerklank, maar ik vrees dat er in de omliggende gemeenten nog veel onwetenden te vinden zijn.
Daarom deze oproep: heb je op de eerste zaterdag van de maand niets aan de hand, kom dan eens gezellig rondneuzen op het Stadsplein. Wat is er leuker dan als een rasechte schattenjager, de diverse kraampjes af te speuren, naar dat ene boek of die oude strip, waar je nu al je halve leven naar op zoek bent! En is jouw keuze nu net niet voorhanden, vraag het gewoon aan de aanwezige standhouders; zij zorgen er dan, in de mate van het mogelijke, voor, dat bij je volgende bezoek, jouw geprefereerde boek op jou ligt te wachten.
Heb je zelf nog een uitgebreide verzameling boeken of strips en ben je dringend aan vernieuwing toe, waarom waag je je kans niet en huur je geen standplaats? Voor de prijs hoef je het niet te laten, want die is heel democratisch. Wij kunnen altijd nieuw bloed gebruiken en, met de opbrengst van jouw verkoop, kun je jezelf weer wat vers leesgenot aanschaffen. Je kan hiervoor steeds contact opnemen met Ronny Magis via ronny.magis@mortsel.be of met Herman Philippe via herman-philippe@skynet.be.
Nog even dit: op 6 december staan wij uitzonderlijk met de markt op het Gemeenteplein en dit in het kader van “De Winter van Mortsel”, een schitterend evenement waarop iedereen van harte welkom is.
Volgende afspraak op het Stadsplein is dus op 3 januari 2015.
Wij verwachten jullie!