Moederdag in de Zomer van Antwerpen

Nieuws
15 augustus komt dichtbij. Wie nog geen idee heeft om deze ‘Antwerpse’ moederdag te vieren, kan er op uittrekken naar de Zomer van Antwerpen. Een overzicht van de mogelijkheden:
*Plein Publiek (tot 31/8 Het Paleis, Theaterplein, 6 euro): laat je onderdompelen in de verhalen achter de marktkramers en bezoekers van de wekelijkse markt. Voor kleine en grote mensen vanaf zeven jaar.
*De Koningin zonder land (tot 23/8, Hangar hoek Van Praetstraat-A. Greinerstraat Hoboken, 6 euro): Muziektheater Transparant herwerkte het sprookje van Paul Verrept tot een indrukwekkende voorstelling rondom een reusachtige stad in de wolken, voor iedereen vanaf zeven jaar.
*Zonsondergang (tot 18/9, Tavernierkaai, gratis): Ga met je moeder naar de Zonsondergang en neem een drankje mee. De barbecue staat klaar, dus breng gerust ook eten mee.
*Openluchtfilm met cinema Urbana (tot 30 augustus, Hangar 19A Plantinkaai, gratis): op moederdag toont men We’re the Millers, een hilarische film met onder meer Jennifer Anniston.
*Dansen met muziek in de wijk (tot 24 augustus): op 15 augustus brengt Neuza je moeder aan het dansen op Kaapverdische ritmes. (EM)