Peerdsbos heeft nieuwe website en ander logo

Nieuws
De provincie Antwerpen wil zoveel mogelijk mensen aan het sporten en bewegen krijgen. Het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos in Brasschaat is daar een mooi voorbeeld van. Het Centrum wordt trouwens meer dan ooit hét kennis- expertisecentrum voor G-sport in onze provincie. Daar hoort een nieuwe website en een eigen stijl bij. De website plaatst de gebruiker centraal met een belangrijk aandeel voor sport voor personen met een handicap. Al de antwoorden op je sportieve vragen vind je op www.sportcentrumpeerdsbos.be.
Gedeputeerde Bruno Peeters (N-VA): ‘Bezoekers vinden via de site eenvoudig de overzichtelijke tarieven voor alle sportaccommodaties en –activiteiten. Via online formulieren kun je je inschrijven voor sportkampen of reserveer je G-sportmateriaal. Ook de look&feel werd aangepast naar een nieuwe stijl met een eigentijds, nieuw logo om de nieuwe koers van het Sportcentrum Peerdsbos extra in de verf te zetten.’
Nathalie De Roeck, beheerder van het Peerdsbos: ‘Op de homepagina kun je kiezen of je een individu, groep of G-sporter bent. Van daaruit filtert de website meteen het aanbod gericht op jouw keuze. Zo komt een G-sporter meteen terecht op alle pagina’s die met sporten met een handicap te maken hebben.’ (EM)