Safi’s New Music Project cover
Safi’s New Music Project cover

Safi’s New Music Project

muziek

Lieve mensen
Ik droom ervan mijn liefde voor muziek te delen … Samen kunnen we die droom waarmaken!

Ik was er een tijdje tussenuit, maar nu ben ik er weer, sterk en gemotiveerd!
Er is meer dan genoeg om naar uit te kijken en ik heb meer dan genoeg om gelukkig te zijn. Ik zit vol energie voor een volgend hoofdstuk en wil er vol tegenaan! Put iemand vreugde of moed uit mijn muziek? Dan is dat meer dan genoeg.
‘Meer dan genoeg’ is dan ook de titel van mijn nieuwe project dat tot stand kwam met jonge, getalenteerde jazzmuzikanten. Zij hebben mij geïnspireerd tot de nieuwe sound die ik zocht.

What a ride, wat een ontdekking! Die ontdekking wil ik met jullie delen, eerst door de nieuwe songs te bundelen in een nieuw album, daarna Live on Tour met de nieuwe band.
Op 12 mei werd alvast de eerste single ‘Anders’ gereleased en die zet meteen de toon.
Om het hele project met album en liveoptredens te kunnen realiseren, moeten we het kostenplaatje rond krijgen. A challenge! De totale begroting is best pittig: 17.000 euro voor onder andere ...

  • Album op vinyl
  • Distributie op de verschillende streamingplatformen
  • Muzikanten en repetities
  • PR/Publishing
  • Artwork & visuals

Om van start te gaan, brengen we zelf 5000 euro eigen middelen in. Ons oorspronkelijke doel van 8000 euro werd bereikt na 9 dagen!!! Hoe ongelooflijk is dat? We verleggen ons doel nu naar 10.000 euro.

Samen kunnen we die challenge aan! Wil je mee de droom waarmaken, surf dan naar https://www.kisskissbankbank.com/en/projects/safi-s-nieuw-muziekproject.

Let’s do this together!
Liefde!
Safi

OVER SAFI

Na een korte, succesvolle periode als de helft van het hiphopduo Safi & Spreej startte SAFI in 2016 een solocarrière met al meteen een hitnotering voor de debuutsingle ‘Fine’. Daarna volgden nog een rits andere songs waaronder het aanstekelijke ‘Niemand anders nodig’ en ‘Gewoon Ruben’, een ode aan de overleden rapper Ruben Haegens, die in 2019 voor hét kippenvelmoment van de Warmste Week zorgde. SAFI is een woordkunstenaar die zich in zijn songs op geheel eigen wijze blootgeeft en een boodschap verkondigt waarin velen zich terugvinden. Hij gaat in zijn teksten geen taboe uit de weg, vertelt vrijuit over zijn eigen donkere periodes en de zoektocht naar rust in zijn hoofd.

De gedwongen stilte die de Covid-pandemie aan de muzieksector oplegde, werd voor SAFI een kantelpunt. Hij nam de tijd om zich creatief te bezinnen en gaat nu verder als ‘independent artist’.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding