Slagerij JEMI zet de kwaliteit verder van Gebroeders Van Den Heuvel
Slagerij JEMI zet de kwaliteit verder van Gebroeders Van Den Heuvel

Slagerij JEMI zet de kwaliteit verder van Gebroeders Van Den Heuvel

Korte berichten

WILRIJK - De Slagerij Gebroeders Van Den Heuvel is sinds jaar en dag bekend voor kwaliteitsvolle vleesproducten. Begin augustus werd de slagerij op het kruispunt van de Berkenlaan en de Kruishofstraat overgenomen door Michiel Willems en Jelle De Boey, twee gemotiveerde jonge ondernemers met veel passie voor het beroep. “We zijn tevreden dat we een bestaande zaak kunnen overnemen en zullen er alles aan doen om de bestaande klanten verder te helpen met de kwaliteit die ze gewoon zijn”, zegt Michiel. “Ja, we bouwen verder op al wat goed is en zullen geleidelijk aan onze eigen creativiteit combineren met de vele sterke kanten die de zaak momenteel al heeft”, treedt medezaakvoerder Jelle De Boey zijn vennoot bij. “Zo bieden we naast het uitgebreide bestaande assortiment voortaan ook een gerijpte dry aged biefstuk aan”, zegt Michiel.

Op 7 augustus opende Slagerij JEMI en tot 20 augustus verrasten Michiel en Jelle al hun klanten met een welkomstattentie die goed in de smaak viel. De nieuwe eigenaars van Slagerij JEMI zijn er helemaal klaar voor en helpen je graag verder. Om een geleidelijke overgang te realiseren blijven Remi en Guido Van Den Heuvel als flexiwerkers in de zaak tot en met de eindejaarsfeestdagen.

Slagerij JEMI is alle werkdagen doorlopend open van 8 tot 18 uur en op zaterdag van 8 tot 17 uur. Op zondag rusten Michiel en Jelle even uit.

Fik Verbiest – Mensen zijn Media