RECENTSTE ARTIKELS

Afbeelding
21 uur geleden De afterworkparty die je niet mag missen!

MORTSEL - Op vrijdag 3 mei is JB Connection de hoofdact op een toffe afterworkparty bij De Kompanie. Vanaf 18 uur kan je er al terecht voor diverse drankjes, frietjes, pasta of p..

Afbeelding
17 apr, 07:11 Een zee van liefde

KONTICH-EDEGEM - Nog tot zaterdag 4 mei loopt in de bibliotheek (Sint-Jansplein 8) een belevingsexpo 'Een zee van liefde'. In Edegem kan je terecht voor de expo van het prachtige..

Afbeelding
16 apr, 07:07 Heraanleg Leugstraat

AARTSELAAR - In de Leugstraat is gestart met de eerder aangekondigde rioleringswerken. Een nieuwe riolering, een nieuwe rijbaan, nieuwe voetpaden en nieuwe plantvakken en bomen s..

Afbeelding
15 apr, 07:53 Rommelmarkt

BERCHEM - Op zaterdag 4 mei wordt in de stedelijke basisschool Fruithof een grote rommelmarkt gehouden, doorlopend van 9 tot 15 uur. Ingang via Flor Alpaertstraat of Lode Vissena..

inarosemusic.com
15 apr, 07:05 Concert Ina Rose

HOVE - Road trippend door de Verenigde Staten ontwikkelde de jonge Belgische singer-songwriter Ina Rose een liefde voor de (hedendaagse) countrymuziek.

Afbeelding
14 apr, 07:24 Leven en Welzijn - Goed in je vel

Waar blijft de zon? Na een herfst en winter met veel regen en alle tinten grijze wolken snakken we weer naar zon. Heeft dit invloed op ons humeur? Zeker weten! Als dan ineens de..

Afbeelding
14 apr, 07:00 Erfgoeddag: het leven van de soldaten

HOBOKEN - Hoe zag het leven van de soldaten in het fort eruit? Hoe voelden zij zich thuis in bijzondere omstandigheden? Kom er alles over te weten tijdens een gidstocht en een..

Afbeelding
13 apr, 08:47 Ça va

Doe jij het ook vaak? Zeggen dat je oké bent, terwijl je binnenin met iets worstelt waarvoor je geen oplossing vindt. Of vragen hoe het met iemand gesteld is, uit beleefdheid, ma..