Nieuws van de Mortsel-Dorp Concerten!

0
Nieuws van de Mortsel-Dorp Concerten! cover

Dag lieve muziekliefhebbers

Ons concert van februari was een schot in de roos: vier harpen en flamencodans, dat sprak duidelijk heel veel mensen aan. Nu mag ik ons volgend concert aankondigen, van een heel andere aard, maar ook een topper, eentje met een ‘gouden randje’ waarop we fier zijn!

Op zondag 23 april verwelkomen wij het jonge dameskoor Amarantheuit Oudenaarde. Dit koor behaalde talloze eerste prijzen op internationale festivals en wedstrijden en tweemaal goud op de laatste World Choir Games in 2021. Het koor heeft meegewerkt aan talrijke projecten en met artiesten en organisaties zoals Nekkanacht, Koorlink, Johan Verminnen (de cd ‘Stemmen’) e.a. Het krijgt wereldwijd heel lovende commentaren.

Onder de bezielende leiding van dirigent Johannes Dewilde brengt het koor ons Spaanstalige liederen uit alle windstreken, a capella, maar ook met begeleiding van de Argentijnse gitaarvirtuoos Luciano Massa. Verwacht u aan een kleurrijk, gevarieerd, virtuoos en tegelijk ook intiem concert. Frivool en speels, melancholisch en innemend. We worden meegenomen op een boeiende tocht: Spanje, het Baskenland en Latijns-Amerika. Speciaal voor de gelegenheid schreef Belgische componist Noah Thijs met DIA TRAS DIA de titelsong voor deze productie. Het wordt een wereldpremière!

Praktisch

Mortsel-Dorp Concert zondag 23 april om 15 uur (deuren vanaf 14.15 uur)

Sint-Benedictuskerk Mortsel Dorpsstraat 1

Kaarten in voorverkoop 12 euro op BE36 7380 3925 2181, kinderen t.e.m. 12 jaar 5 euro

Kaarten zullen op naam klaarliggen bij de onthaalbalie.

UitPas welkom

Kassa: 14 euro

De kerk is volledig rolstoeltoegankelijk, best wel een seintje geven op 03 449 06 13 of wilfried.decleyn@telenet.be.

Tot dan!

uw dirigentje

Photographer: José

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here