Mortsel vierde haar sportkampioenen

0

 MORTSEL – Het stadsbestuur van Mortsel heeft haar sportkampioenen gevierd. Ieder jaar kiest een onafhankelijke jury uit de ingestuurde kandidaten wie deze trofeeën ontvangt.

De cadetten van Mortsel Stars (baseball) kregen de sporttrofee voor de jeugd. Als gemengde ploeg slaagden zij erin om al hun wedstrijden te winnen, dit zowel in de voorronde als de eindronde. Bij de senioren werd Thibeau Bastien (°22 januari 1996) unaniem verkozen als laureaat sporttrofee 2015 bij de senioren. Deze getalenteerde zeiler behaalde deze zomer de gouden medaille op de Special Olympics World Games in Los Angeles. Daarnaast werd hij ook Europees kampioen op de Special Olympics Games in Oostenrijk. Als kers op de taart kreeg hij de titel van Yachtman van het jaar 2015.

mensenzijnmedia

De Koninklijke Mortsel Volleybal Club is de oudste nog bestaande club van de provincie Antwerpen. Dit seizoen vieren zij hun 60-jarige bestaan en spelen ze met 16 seniorploegen en 14 jeugdploegen in competitie, wordt in de volleyschool opleiding gegeven aan een vijftigtal kinderen en wordt er wekelijks een recreatieve volleyavond georganiseerd. Ook de Koninklijke Auto & Motor Vereniging Mortsel kreeg een aandenken uitgereikt. Met 62 actieve wedstrijdrijders in de club is deze vereniging na 90 jaar nog steeds een icoon binnen de rangen van de Belgische Motorrijdersbond.

Tennisser Jan Craenhals (°29 november 2000) behaalde geen titel, maar krijgt een eervolle vermelding voor zijn uitzonderlijke prestaties in 2015. Jan slaagde er namelijk in om in één seizoen acht klassementen te stijgen. Bovendien won hij zeven tornooien en werd hij met zijn ploeg Blauwe Regen Belgisch Kampioen Jeugd bij de Heren 4.

EM

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here