Middenstandsactie Mortsel Heerlijk Lokaal neemt vliegende start door perfecte samenwerking

0

’t Is gebeurd! En de winnaar is …Hildegard Bovée. Zij mag zich als trouwe bezoeker van ons commercieel centrum tot eerste winnaar van Heerlijk Lokaal kronen, de stempelactie van de Mortselse middenstand die sinds begin oktober loopt. Zij ontvangt een prijzenpakket ter waarde van maar liefst 800 euro. Proficiat!Tijdens de woensdagmarkt gingen onze handelaars op zoek naar een onschuldige hand die uiteindelijk een volle stempelkaart van deze winnaar uit de ton haalde. Daarin zaten ruim 1.000 stempelkaarten met 10 stempels van minimum 4 verschillende handelaars.Op naar de volgende winnaar. Jij doet toch ook mee?Vind alle informatie over de stempelactie via www.heerlijklokaal.nu.#stad #lokaalbestuur #mortsel #instamortsel #stadsplein #heerlijklokaal #stempelactie #winnen #middenstand #winkelen #commercieelcentrum #handelaars #winnaar #prijzenpakket #800euro

Geplaatst door Stad Mortsel op Woensdag 6 november 2019

Om de lokale handel in Mortsel een hart onder de riem te steken, lanceerden Adviesraad Lokale Economie Mortsel (ALEM) in samenwerking met stad Mortsel een unieke campagne die loopt tot einde 2020. De actie draagt de naam Mortsel Heerlijk Lokaal. Wat vooral ‘heerlijk’ is aan deze actie, is dat niet alleen stad Mortsel en ALEM, maar ook de handelaars zelf enorm enthousiast meewerken.  

Zo organiseren ALEM en Lokale Economie een toffe fotowedstrijd via Instagram. Willekeurige klanten worden in een lokale handelszaak verrast en kunnen zomaar 50 euro aan winkelbons winnen. Bovendien vindt iedere Mortselaar in het tweemaandelijkse Magazine M een bon die hij of zij kan invullen en deponeren in een leuke koffer bij het Onthaal op het Stadsplein. Een onschuldige hand verrast na iedere uitgave 2 winnaars met 100 euro winkeltegoed!  

Lokaal winkelen

Ook heel wat middenstanders zetten zich in om van Mortsel Heerlijk Lokaal een succes te maken. Zo werkten de zaakvoerders van herenkleding Cesar, tekenwinkel Zwart, Beobank Mortsel en uitgeverij Mensen zijn Media -met de steun van ALEM en stad Mortsel- een toffe stempelactie uit, gespreid over 12 maanden! Op woensdag 6 november werd op de wekelijkse markt van Mortsel de eerste winnaar bekendgemaakt. Hildegard Bovée uit Hove winkelt heel regelmatig in Mortsel. Ze was 1 van de meer dan 1000 kanshebbers op een prijzenpakket van 800 euro. U leest het goed: de eerste maand al werden meer dan 1000 volle stempelkaarten ingeleverd! Met meer dan 400 deelnemende handelaars kan de actie dan ook rekenen op een zeer breed draagvlak. Bovendien communiceren stad Mortsel, Alem en de handelaars zodanig intensief en sympathiek dat wie in Mortsel winkelt er gewoonweg niet naast kan kijken.  

Winkel lokaal, lever zeker je volle stempelkaarten in en maak ook kans op een mooie prijzenkorf van 800 euro. In oktober 2020 worden alle volle stempelkaarten nogmaals verzameld voor de trekking van een schitterende hoofdprijs! Meer weten? Surf naar www.heerlijklokaal.nu. 

Foto: Joel Craenhals – Blauwe Regen

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here