Afbeelding

Rotary Wilrijk pakt uit met ‘grensverleggend’ concert ten voordele van goede doelen

Maatschappelijk

Rotaryclub Terbeke uit Wilrijk maakt deel uit van de grootste serviceorganisatie ter wereld (1.228.300 leden en 33.976 clubs) en stelt zichzelf tot doel om mensen uit verschillende beroepen bij elkaar te brengen, vriendschap te bevorderen, hoogstaande ethische waarden uit te dragen en sociaal dienstvaardig te zijn. De afdeling Wilrijk is uitermate dynamisch en telt ondertussen al 50 leden, waarvan 6 ereleden. Op regelmatige basis ontvangen zij interessante gastsprekers en bespreken ze welke goede doelen in aanmerking komen voor steun. Reeds 30 jaar lang worden op deze manier fijne en nuttige vriendschapsbanden versterkt onder de leden.

Zonnekamp, (W)onderweg, Kamiano, Netwerk eenzame kwetsbare senioren (Wilrijk), De Ark, G-Hockey Victory Wanderers, De Markgrave en Vaga zijn de goede doelen die momenteel worden gesteund. Door de jaarlijkse bijdrage aan Rotary International doet Rotary Wilrijk ook voor o.a. Polio Plus en Ziekenhuis Zonder Grenzen een duit in het zakje.
Op donderdag 26 april organiseert Rotaryclub Wilrijk Terbeke een ‘acoustic charity concert’ met Diamonds On The Rocks, een band die een ode brengt aan Neil Diamond en die bezig is aan een opmerkelijke opmars. Met een ervaren bemanning topartiesten die hun sporen verdienden bij o.a. Bart Peeters, Natalia, Soulsister en Blue Blott en een frontman met een stem die die van Neil Diamond op een weergaloze manier evenaart, bezorgen zij het publiek keer op keer kippenvel. Even uniek als de band is de setting. Met de Kristus Koningkerk in de Jan de Voslei in Antwerpen zorgt Rotary Wilrijk Terbeke voor een locatie die tot de verbeelding spreekt. Naast een perfecte akoestiek zorgt Rotary bovendien voor een feeërieke professionele belichting en gezellige viplounges in de zijbeuken van de kerk. De presentatie van deze benefietavond is in handen van Carl Huybrechts.
Willen jij en je familie of vrienden een onvergetelijke avond beleven en meteen een goed doel steunen? Hou dan zeker 26 april vrij in je agenda! Wie dit unieke event wil sponsoren en mee genieten van de ruime media-aandacht van dit optreden of wie lid wil worden van Rotary Wilrijk Terbeke, kan contact opnemen met Patrick Steyaert op 0475 336 557 of patrick.steyaert@pandora.be.
We wensen Rotary Wilrijk alvast veel succes met het versterken van de vriendschapsbanden en het steunen van diverse goede doelen en zien jullie graag op donderdag 26 april.
Meer info: www.rc-awtb.be of bij Ivo Lovrovic op ivo.lovrovic@rc-awtb.be
Beeld: © Ann de Schrijver
Fik Verbiest – Mensen zijn Media
Afbeelding