Lokaal talent op het podium in de Zuidrand

0
Lokaal talent op het podium in de Zuidrand

28, 29 en 30 april 2022

Aanstaand weekend staan in heel Vlaanderen en Brussel honderden activiteiten gepland met lokaal muzikaal talent. En ook de Zuidrand doet mee. Kom jouw lokale helden steunen of genieten van verhalen over het muzikale Zuidrand-verleden.

In Lint zorgt Klub Kultuur op 30 april voor een echte Battle of the Bands waar zes groepen strijden om de winst. Meltheads, finalist van De Nieuwe Lichting (Studio Brussel), sluit de avond af. DJ Weerman draait plaatjes tussendoor.

In de jeugdhuizen van Mortsel en Hove barst het feest los, met lokale bands, optredens en DJ’s. Op 29 april is het in Mortsel een echte fissa, op 30 april tonen DJ’s hun kunnen in Tjok Hove. Ook cultuurcafé Hoogmis uit Edegem zorgt op 30 april voor lokaal talent én lokale biertjes. Bekijk het volledige programma.

Lokale helden in de Belpop Bonanza theatershows

Met Belpop Bonanza vertellen Jan Delvaux en Jimmy Dewit honderduit over de geschiedenis van de Belgische popmuziek. En dit jaar strijken ze meermaals neer in de Zuidrand!
Op 28 april komen ze met hun theatershow naar het CC Aartselaar en op 30 april naar de Mark Liebrecht Schouwburg in Mortsel.

Lees verder onder de foto

Ze brengen een ode aan de muzikale geschiedenis van het zuiden van Antwerpen. Want daar valt veel over te vertellen. Van AC/DC, Boris Daenen, Julian Marley en Tamino tot Isabelle A, Green Day, Bart Peeters en Sinéad O’Connor. Zonder Della Bosiers, David Bovée, Kris De Bruyne en Theo Mertens te vergeten.

Het wordt een spannende, grappige en entertainende revue over… The sound of the Zuidrand. Tickets en info: dezuidrand.be/belpop.

Cultuurregio Zuidrand

Cultuurregio Zuidrand is een samenwerkingsverband voor cultuur tussen zeven gemeenten (Aartselaar, Borsbeek, Edegem, Hove, Kontich, Lint en Mortsel), met steun van de Vlaamse overheid. Cultuurregio Zuidrand werkt aan de bovenlokale cultuurwerking. Ze brengt culturele partners bij elkaar, versterkt en verbreed het regionaal cultuuraanbod en vergroot de cultuurparticipatie.

Cultuurregio Zuidrand is een onderdeel van Streekvereniging Zuidrand.

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here