Kwalitatief water voor jou en je leidingen!

0

Water geeft leven en helpt ons te overleven. Water zuivert ook. We wassen er onszelf, onze kledij, onze vaat en zoveel meer mee. Het is vaak moeilijk bijhouden hoeveel liter water elke dag door onze leidingen en uit onze kraantjes stroomt, in onze glazen, douches, vaatwassers, enzovoort. En toch is water niet altijd even heilzaam voor onze huizen.

Integendeel, het kan ook verwoestend zijn, denk maar aan ijsbergen, overstromingen, … ‘Ver van mijn bed’, denk je? Hopelijk krijgen we in de nabije toekomst inderdaad niet te maken met een tsunami. Maar hoe zit het met je leidingwater?

Schadelijk leidingwater

Het water dat door je leidingen stroomt, heeft een impact die tot grote schade en dus hoge kosten kan leiden. Kalk, corrosie, zandkorreltjes en vuildeeltjes zijn de grote boosdoeners. Zij kunnen je leidingen beschadigen, maar ook kranen, douchekoppen en huishoudtoestellen zoals koffiezetapparaten en wasmachines kunnen schade oplopen.

Kalkaanslag, bijvoorbeeld, kan verstoppingen veroorzaken en is met name nefast voor je verwarmingsinstallaties. De opstapeling van kalk in je leidingen werkt bovendien isolerend waardoor je cv harder moet werken en je energiefactuur zal stijgen. Corrosie ontstaat dan weer door het zuurstof in je water dat metalen oppervlakken aantast. Daardoor kan er roest in je leidingwater terechtkomen of kunnen er zelfs lekken ontstaan. Voorkomen is de boodschap!

Voorkomen is beter dan genezen

GWP, kort voor Good Water Products, is een bedrijf uit Mortsel dat al 15 jaar ervaring heeft in waterbehandeling en dus met heel wat kennis van zaken spreekt. Met hun nieuwe complementaire systemen Opticalc, dat kalkaanslag en corrosie tegengaat, en Optifiltrex, dat beschermt tegen vuildeeltjes, hebben ze een perfect beschermingssysteem op de markt gebracht. De systemen zijn klein, werken zonder elektriciteit, zijn 100% veilig en hebben een ingebouwde verklikker. Met een kleine investering bespaar je veel zorgen, tijd én kosten.

GWP zet resoluut in op betaalbare, efficiënte en gebruiks- en milieuvriendelijke systemen. Voor de aandachtige lezer heeft GWP nu trouwens een cadeau in petto: t.e.m. 31 mei 2019 krijg je de installatie op de set Opticalc en Optifiltrex er gratis bij! Voer daarvoor de promotiecode ‘GWP’ in op de webshop www.goodwaterproducts.com. Contacteer GWP vrijblijvend voor meer info.

Good Water Products nv – Waesdonckstraat 1 – 2640 Mortsel

03 237 36 05 – info@goodwaterproducts.comwww.goodwaterproducts.com

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here