Klub Kultuur organiseert jongerendenktank

0
Klub Kultuur organiseert jongerendenktank

De Lintse cultuurorganisatie Klub Kultuur organiseert op 16 mei een jongerendenktank. Daarmee wil de organisatie de nodige inzichten verwerven, zodat cultuur een prominentere rol krijgt binnen de schoolmuren.

Cultuur moet deel uitmaken van het onderwijsprogramma

Sinds de oprichting in 2020 betrekt Klub Kultuur jongeren in de cultuurwerking. Onderzoek wijst uit dat cultuur maar in geringe mate deel uitmaakt van de leerstof op school. Toch is cultuur onmisbaar voor de ontwikkeling van jongeren. Daarom wil Klub Kultuur dat cultuur integraal deel uitmaakt van het onderwijsprogramma.

Klub Kultuur zoekt deelnemers

Met de online meeting op 16 mei mikt Klub Kultuur op en laagdrempelige en proactieve houding, en biedt zij de jeugd een luisterend oor. Van 20:00 tot 21:30 kunnen jongeren tussen 15 en 25 jaar hun stem laten horen over cultuureducatie. Dat is belangrijk om tot de nodige inzichten te komen. Hoe meer deelnemers zich melden voor de jongerendenktank, hoe groter de impact. Want onze cultuur ligt ook in de handen van de opkomende generaties.

Meer informatie

Scan de QR-code en kom alles te weten over de jongerendenktank, neem een kijkje op de facebookpagina of surf naar klubkultuur.be

Foto © Freddy Bellis

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here