Het zijn terrasweken bij Van Calster

0

Februari bracht ons al uitzonderlijk zonnige en warme dagen. Het lijkt wel of de lente nu al in het land is en er wordt dan ook druk gespeculeerd over een lange, warme zomer. Lentezon, kwetterende vogeltjes en ontluikende natuur – dat smaakt naar … barbecue op je terras! Laat je inspireren tijdens de terrasweken van Van Calster tot en met 13 april en krijg er een barbecue bovenop.

Misschien is jouw terras ook aan vernieuwing toe of misschien heb je gewoon zin in een compleet nieuwe look. In het ruime assortiment van Van Calster Vloeren en badkamerrenovatie vind je geheid je ideale terrasvloer. Van Calster brengt een heel gamma mooie terrasvloeren.

Keramische tegels

Het aanbod bij Van Calster bestaat hoofdzakelijk uit keramische tegels. Deze tegels bieden heel wat voordelen. Ze zijn namelijk makkelijk te plaatsen, slijtvast, vorstbestendig en voorzien van een antisliplaag. Hun grootste voordeel is misschien wel hun vlekbestendigheid: vlekken van de barbecue, bijvoorbeeld, behoren meteen tot het verleden. Gedaan met ‘barbeknoeien’! De nieuwste trend is de keramische parketvloer voor buiten. Deze vloer wordt gemaakt inclusief voelbare houtstructuur waardoor je hem amper van hout zal onderscheiden.

“Een keramische tegel biedt echt wat consumenten vandaag willen en leunt ook meer aan bij de toekomst”, weet Becky Vanheusden, interieuradviseur bij Van Calster. “Op die tegels kan je in principe drukken wat je wil. Zo kan je kiezen voor een combinatie met een heel natuurlijke uitstraling, of een bedrukking met een strakke betonlook. Bovendien zijn ze bijzonder makkelijk te onderhouden, en dat wil toch iedereen?”

(lees verder onder de foto)

Buiten is binnen

Veel terrasstenen van Van Calster zijn bovendien ook verkrijgbaar als binnentegel. Zo trek je het gevoel van binnen door naar buiten en vice versa. Dat brengt eenheid tussen je interieur en je tuin en zorgt voor een gevoel van ruimte.

Tegels voor buiten hebben een dikte van 2 cm en zijn dus steviger en geschikter voor het terras. De tegels binnen zijn doorgaans 1 cm dik en daarom iets voordeliger in prijs. Het eindresultaat is uiteraard uniform en harmonieus, wat je een optimale terrasbeleving garandeert. Laat je zeker bijstaan door een adviseur van Van Calster.

(lees verder onder de foto)

Barbecuetje erbij!

Als je tijdens de terrasweken bij Van Calster een aankoop van terrastegels (inclusief toebehoren) doet t.b.v. 2000 euro, krijg je er een gratis Weberbarbecue bij. (*) Bakken maar!

Spreek zeker eens een expert aan in de toonzaal van Van Calster – hij of zij zorgt voor een gepersonaliseerd advies op jouw maat, steeds tegen de scherpste prijs. Zo ben je weldra helemaal klaar voor een zorgeloze zomer op een prachtig terras. Let the sunshine in!

Geïnteresseerd, geïnspireerd, geïntrigeerd? Van Calster heet je hartelijk welkom tijdens het opendeurweekend op zaterdag 16 en zondag 17 maart, telkens van 10 tot 18 uur.

Van Calster Antwerpen, Boomsesteenweg 20, 2630 Aartselaar, 03 500 95 10

di t.e.m. za, 10-18 uur

www.vancalster-vloeren.be

(*) Voorwaarden in de winkel

Meer lezen: Maak je badkamer nu old day proof

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here