Groenplaats wordt dit weekend een basketbalpaleis

0

Op 25 en 26 juli vormt de Antwerpse Groenplaats het decor van het grootste 3×3 basketbaltornooi in ons land: de finale van Jim Mobile 3×3 wordt er afgewerkt. Het tornooi maakt deel uit van de 3×3 Euro Tour 2014. Op vrijdag strijden 70 ploegen in de kwalificaties voor de laatste plaatsen voor de finales van één dag later. Daarin nemen ze het op tegen de beste teams uit de andere voorrondes. De eerste wedstrijden starten om 10u30 en de finales zijn op de beide dagen rond 18 uur. Het evenement is gratis toegankelijk.

Het tornooi van vrijdag is de laatste van zes voorrondes van de JIM Mobile 3×3 Tour. De finaledag wordt er één om duimen en vingers van af te likken. Beide events worden gekruid met heel wat side-events en acts: 3 point shoot-out, breakdance, freestyle, beatbox, DJ-sets,…Ook de Dunk Contest, met een prijzenpot van 1.350 euro, belooft heel wat spektakel.

De Groenplaats zal worden omgetoverd tot een outdoor basketbalpaleis met zes officiële courts. Er wordt gespeeld in de categorieën u13, U15, u18 jongens, u18 meisjes, +18 mannen en +18 vrouwen. Meer info op www.jimmobile3x3.be (EM)

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here