Gratis begeleide rondleidingen in Rozentuin van Rivierenhof

0

De allereerste lichting ‘rozentuingidsen Rivierenhof’ is er klaar voor. Acht kersvers opgeleide vrijwilligers staan klaar om belangstellenden gedurende vier dagen in augustus rond te leiden in de indrukwekkende rozentuin van het Rivierenhof. Deze tuin telt maar liefst 8.300 rozen in 320 verschillende variëteiten, goed voor 9.000 vierkante meter geur- en kleurenpracht.

Tijdens de wandeling van ongeveer anderhalf uur verneemt men interessante weetjes over de koningin der bloemen en krijgt men een boel tips om zelf rozen te verzorgen. De wandeling loopt over verharde paden. Onderweg zorgen zitbanken voor verpozing. Deelnemen aan de wandelingen is gratis. Inschrijven is niet nodig. Geïnteresseerden worden aan de hoofdingang van de rozentuin verwacht, langsheen de Parkweg in Deurne, naast de kinderboerderij aan de centrale dreef van het Rivierenhof. De wandelingen vinden plaats op vrijdag 8 augustus (14u), dinsdag 19 augustus (14u), dinsdag 26 augustus (15u) en zaterdag 30 augustus (10u30).

Voor een gegidste rozenwandeling op aanvraag mail je naar Stella.Vanhofstraeten@provincieantwerpen.be. Het rozenseizoen loopt tot eind september. (EM)

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here