Frisse dertiger, klaar voor de toekomst

  0

  Garage Selleslaghs in Kontich staat al meer dan 30 jaar voor een uitstekende service. Het is een familiebedrijf met bijbehorende persoonlijke aanpak en het succes bleef dan ook niet uit. Dit jaar nog breidt de garage haar aanbod uit met elektrische en hybridewagens. Zo maakt ook Garage Selleslaghs zich klaar voor de toekomst.

  Meer dan 30 jaar geschiedenis

  Garage Selleslaghs bestaat al sinds 1987 en kan ondertussen terugblikken op een hele evolutie. Het bedrijf werd opgericht door Louis Selleslaghs en zijn zonen Erik en Kris. Zij openden een eerste vestiging aan de Reetsesteenweg in Aartselaar. 11 jaar later, in 1998, ging Louis met welverdiend pensioen en liet hij het bedrijf in de bekwame handen van zijn zonen. (lees verder onder de foto)

  Garage Selleslaghs ging de 21ste eeuw in met een nieuwe vestiging in Kontich, aan de Astridlaan. Dik tien jaar geleden, in 2008, werden de vestigingen in Aartselaar en Kontich gecentraliseerd in een groot gebouw aan de Prins Boudewijnlaan, eveneens in Kontich. Samen met de infrastructuur groeide ook het personeelsbestand: Garage Selleslaghs biedt vandaag werk aan 20 werknemers, bijna het zevenvoud van de oorspronkelijke drie dus! Ook de zonen van Kris en Erik werken ondertussen mee in de zaak. De opvolging is dus alvast verzekerd …

  De garage

  Als erkend Peugeotverdeler biedt Selleslaghs je natuurlijk in de eerste plaats een uitgebreid assortiment nieuwe Peugeotwagens. Je kan er terecht voor bestelwagens en personenwagens: stadswagens, compacte wagens, SUV’s enzovoort, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

  Voor de aankoop van een nieuwe wagen ga je niet over een nacht ijs. Nieuwsgierig? Op de website van Garage Selleslaghs kan je alvast een offerte aanvragen voor een nieuwe wagen. Echt beslissen doe je pas na een testrit. De medewerkers van Garage Selleslaghs geven je met plezier meer toelichting en bepalen samen met jou wat voor jou de ideale wagen is.

  “Peugeot is de laatste jaren enorm geëvolueerd als merk”, vertelt Erik Selleslaghs, een van de twee zaakvoerders. “Kwaliteit is meer dan ooit belangrijk geworden. We merken dat onder andere aan de nationale verkoop van ons merk – die is heel stabiel. Peugeot is op dit moment het op twee na grootste merk van het land.”

  Service

  Garage Selleslaghs was, is en blijft in de eerste plaats een familiebedrijf en dat merk je. “Wij willen consequent op een klantvriendelijke manier omgaan met al onze klanten”, zegt Erik. “Onze klanten zijn voor ons mensen en geen nummers.” Selleslaghs is dan ook trots om een heel spectrum van bedrijven en gezinnen in de Antwerpse zuidrand tot zijn klantenbestand te mogen rekenen. Trouwe klanten komen er thuis en gaan dan ook telkens tevreden buiten, zoals bijvoorbeeld blijkt uit de uitsluitend positieve commentaren op de Facebookpagina van het bedrijf.

  Uiteraard zorgt het team technici van Garage Selleslaghs ook voor het onderhoud van je wagen. Zo blijft het bedrijf je partner, voor en tijdens de aankoop van je wagen, en gedurende de hele levensduur van je Peugeot. Beslis je dat je huidige wagen toe is aan vervanging, dan wordt er gezorgd voor de overname. Geef je liever een reeds gebruikte wagen een tweede kans? Dan kan je bij Selleslaghs dus ook een leuke en kwalitatieve occasiewagen op de kop tikken.

  De toekomst

  Eind dit jaar zal Garage Selleslaghs ook elektrische en hybridewagens opnemen in haar gamma. Wat daarvan de voordelen zijn, hoeven we je niet meer te vertellen. Met het nieuwe gamma wil Peugeot een gedurfde en betrouwbare mix brengen van lef en robuustheid. Comfort en zuinigheid zijn verzekerd dankzij de stille werking en de interessante milieuprestaties. Dit najaar worden de 508, 508Sw en 3008 plugin hybride verwacht en ook een totaal nieuw model in volledig elektrische uitvoering.

  “Deze nieuwe wagens leren kennen – het wordt een hele uitdaging voor onze verkopers en onze technici, maar een die we met veel enthousiasme aangaan”, zegt Erik. Zo staat Garage Sellesaghs binnenkort helemaal klaar om jou te begeleiden naar een groenere, gezondere en betere toekomst!

  Tot 28 februari kan je bij Garage Selleslaghs trouwens nog genieten van verlengde saloncondities. Wees er dus snel bij!

  Garage Selleslaghs – Prins Boudewijnlaan 28 – 2550 Kontich – 03 844 22 77

  www.garage.peugeot.be/selleslaghs – Facebook/Garage Selleslaghs – selleslaghs.kontich@peugeot.be

  ma-vr: 8.00–12.00 uur en 13.00–18.30 uur; za: 9.00–16.00 uur

  Geen posts om weer te geven

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here