Eindejaarsactie VEBEX Hove is groot succes

0
Eindejaarsactie VEBEX Hove is groot succes cover

Reeds 3 generaties lang is VEBEX Textiel Hove een begrip in de regio. In 1949 startten Victor Vennekens en Maria Berben een handel in textiel. Victor fietste destijds met zijn triporteur naar de markt in Lier. In 1952 opende de winkel aan de Meylstraat naast het postkantoor. Het assortiment breidde snel uit en in 1958 verhuisden Victor en zoon Paul naar een groter pand op het plein. “Succes en hard werken gingen hand in hand en in 1974 namen we het huidige pand in gebruik”, zegt vader Paul Vennekens. “In 2006 hebben we de winkel nog eens gemoderniseerd en dat was ook het einde van een 65-jarige carrière op de openbare markten”, vult zaakvoeder Jan aan.

Vandaag is VEBEX Textiel Hove een gevestigde waarde en dé referentie voor textiel voor diverse doeleinden zoals bed-, bad-, tafel- en huishoudlinnen. Ook voor nachtkleding, ondergoed, kousen en interieuraccessoires kun je bij VEBEX terecht. Kortom, ga gerust een kijkje nemen, want VEBEX heeft meer dan je denkt.

Eindejaarsactie 2022 maakt 12 klanten gelukkig!

Aan de eindejaarsactie van VEBEX namen heel wat mensen deel. De deelnemers maakten kans op een prachtige K-Way Trolley. De 12 gelukkigen werden ondertussen persoonlijk verwittigd om hun mooie prijs in ontvangst te komen nemen.

Advertentie ‘t Periodiekske – november 2022

“Ook volgend jaar zullen we regelmatig acties doen die we communiceren via ‘t Periodiekske. Het is altijd fijn om onze klanten te verrassen met prima kwaliteit en degelijke service”, zegt Jan. “Nu en dan een interessante actie is voor de klanten een leuk extraatje.”

VEBEX Textiel – Meylstraat 2 – 2540 Hove | 03 455 23 81 – info@vebex.be | www.vebex.be – maandag gesloten

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here